Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moyashiitame

Szejku to najprzystojniejszy facet na kafe

Polecane posty

ty a ten twój sympatic to oznacza twój rocznik czy to o czym nie chcę myślęć żeby na erotomana nie wyjść...;-D

Auroton nieee nie oznacza mojego rocznika ;D "69" odwrotność...nawet już z tym idzie kupić kolczyki i inne badziewia..także po prostu 69 ;)

czad na całe 69 jest też z powodu pozycji seksualnej :D także można wiązać do woli tylko nie z moim rocznikiem ;)

musze cie zmartwic, pierwsze co przychodzi na mysl, to ze jest to rocznik :D :P

zupa- jak Ci to powiedzieć... Chyba tak:D Ale może tylko Ty jesteś normalna:)

acha...a mi z ta odwrotnością o mi się fajna historyjka przypomniała...bo zamawiałem część o numerze identyfikacyjnym 699 ale przysłali mi 669..to ja dzwonie do firmy i jej że złą część mam bo ja chciałem część z numerem 699 a nie 669...a babka mi na to że wystarczy obrócic do góry nogami...ale polew był :-D

kapkę pomieszałem to bo te powtarzające się numerki 2 raz to maja być zamienione albo obrócone...;-)

chociaż nie dobrze to było...japierdole juz kwasy z akumlatorka mnie odurzyły ;-D

PSP - Juz sie zegnalas przeciez :) Szkoda ze twoi zwolennicy juz poszli spac i musisz sama sie blakac szukajac znajomych ale to chyba oznacza ze pora isc spac :)

a inny śmieszny epizod jaki pamietam to mi opowiadała koleżanka mamy która pracowała w polmozbycie...(taki sklep motoryzacyjny za prl mozna tam było kupic maluszka poloneza itp...) no i jakiemus magistrowi w nocy kółko podpierniczyli...no i facet wbija do tego polmozbytu i pyta babkę czy mają lewe tylnie koło do malucha bo mu kradli a ona na to że mają tylko przednie...haha

Pśp - już się witałyśmy Simpatico69 - prawidłowo, to kafe :D Zmieniłam stopkę... Teraz jest taka pusta i nieszczęśliwa... Macie jakieś pomysły?

eee nie jest źle ;D szamo Ci coś wpadnie do głowy z czasem ;] też zmieniłam...żeby wątpliwości nie było ;D