Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moyashiitame

Szejku to najprzystojniejszy facet na kafe

Polecane posty

no to kiełbaske z musztardeczką, jajeczkiem i wszystko posypane zielonym szczypioreczkiem :classic_cool:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.gotujmy.pl/ri/39987_kanapka-z-pasztetem-i-szczypiorkiem_0_1.jpg&imgrefurl=http://www.gotujmy.pl/kanapka-z-pasztetem-i-szczypiorkiem,przepisy,39987.html&usg=__0drJ7GDaTlgIFIfJRWG73Q5p65I=&h=157&w=210&sz=8&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=tHBADgETYROVfM:&tbnh=125&tbnw=168&prev=/images%3Fq%3Dkanapka%2Bz%2Bpasztetem%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1280%26bih%3D834%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=197&vpy=126&dur=986&hovh=125&hovw=168&tx=84&ty=68&oei=hRd3TPPtKcOOswaC2qDzBQ&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0 masz kanapkę...:-D

Szejku - ten Arctic Monkeys matko ;D! When the sun goes down, fluorescent adolescent uwielbiam :D ! brianstorm postanowiłam dziś nie słuchać, bo ostatnio przesadziłam ;D

sympatic69 - wiem :p ja od trzech dni non stop slucham Finger eleven - paralyzer

Gość Zamrożony kurczak
Do cholery, neta mi wyjebauo :O

ale musimy być wykolejeni że siedzimy o 4 nad ranem na kafe...ale polew...:-D

Zupa to wracaj szybko :p Sympatic - Spoko. Dumnie to brzmi :P Z Arctic monkeys polecam jeszcze Teddy picker

zamrożony kurczak.. brzmi znajomo. to ty zupa sie dalej zemnie nabijasz? 😭

nie nazywaj mnie chłopczykiem...bo tego nie lubie bo chłopczyk to taki co ma 8 lat i podpierdala cukierki w biedronce...

Gość Zamrożony kurczak
Nie nabijam, naprawdę kojarzy mi się erotycznie. Właśnie problem w tym, że coś poważnego to jest, nie wiem, czy naprawie. A kafe uzależnienie już mnie szarpie :O

to moze szejku sie wypowie. on jest spetzjaliste w robieniu pochwy z kurczaka :classic_cool:

Szejku..nie wiem czy wiesz ale Tobie znów brzmi :D tak...też słyszałam, nie wiem czemu nie ściągłam ostatnio ;D dobrze że przypomniałeś ^^

Husky- to wy sie bawilyscie zwlokami kurczaka, nie ja! :P Sympatic - ale nie tak jak wczesniejsze :P

"a on podpie**ala kielbasy w kauflandzie! no" to już prawdziwy facet:D Auroton- 4 rano to standard Szejku- fakt muzyka super. Mi się jeszcze podoba to, co masz w opisie na czacie gmail Ain't no rest for the wicked, nie?:)