Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moyashiitame

Szejku to najprzystojniejszy facet na kafe

Polecane posty

no to hooj bydzie 18 na sucho...a moge przynajmniej torciek z likierem zamówić...czy mamy wpierdalac suchy kołacz...? :-D

oo kurwa ale ty jesteś złośliwa...!no ale jak rozkażesz nie ma impry...wezmę kupię sobie 4 zupki z knorra i je wpierdole na sucho ze zgryzoty haha

no kolejny dzien i czas na kolejne wpadki eh...co za życie o 9-10 popierdalam na chybie no 30 kilosów od mnie jest...ale się najebiemy jak świnie...husky jest bo mnie zajebie...w razie czego to jej nie mówcie ;-)

norma. tutaj tak kolo godziny 6 na jakas godzine sie jebie kafeteria. i tak juz z pol roku. zglaszalam problem, ale oni w dupie tych co po nocy siedza maja :(

tylko mam dylemat...jechac tam autem???bo i tak nie wracam na noc na house ale tez nie chce mi się tłuc busem...co za żal...albo lepiej ni epojade autem bo z wydechu napierdala jak z pepesza...a tam cichtka wieś...jak tam wpierdole a wolno napewno nie pojadę bo nie poto mam rajdowego malca żeby się nim ledwo toczyc no mam dylemat pomóżcie...

hmmm pierwszy raz się stykam...musiałam jakieś hasło wpisywać -.- Szejku...mów co chcesz ale "Szejku szok" brzmi znakomicie ;D

no normalne...koles nie wytrzymał i pod gruszke leci chyba już 5 raz w tym miesiącu...jak to sie mówi ma przesrane...ale laski maja radochę bo z gościa ciacho i ma 30 lat haha a cisnie kloca na polu...japierdole

no chciałbym ale gosciu takiego klocka zwalił że jak mi zawiało to mi w pokoju posmyrało...czarnobyl :-D musiałem okno zamknąć a ja tak lubie świeże powietrze...dobrze że jadę do chybia...

ja tez sie poddaje. juz 5 i moja milosc nie przyszla.. to pewnie juz nie przyjdzie :(