Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bombarda

Apeluje o czarne nicki...;/

Polecane posty

Gość moyashiitame
wlasnie ktos sie beznadziejnie zreszta, pode mnie podszyl i co? jak wam przeszkadza to idzcie na setki tysiecy forow w sieci, ktore wymagaja logowania i jednego nicka.

Gość moyashiitame
wlasnie zastanawiam sie Bombarda dlaczego to CIEBIE tam nie ma, to tobie przszkadzaja pomaranczowe nicki :O

Gość G. Sz.
A jak zrobić, żeby był czarny? Ja nie wiem :(

Gość moyashiitame
alez ja doskonale rozumiem, zamist isc na forum , ktore by ci odpowiadalo, chcesz by zrobiono takie samo jak wszedzie tutaj bo innym moze sie wlasnie taka forma podobac.

Chyba nici z tego Bombarda. Tu sie liczy ilosc unikatowych wejsc na dzien. Nie oszukujmy sie, glowne pomarancze utrzymuja ta strone :p

po pierwsze kazdy moze sobie twój nick napisac i zrobic z ciebie kretyna/ kretynke, po drugie zmieniając nick codziennie jestes malo wiarygodna i nie kwalifikujesz sie do powaznego traktowania Cie. Oczywiscie nie zalezy od tego twoje zycie ani moje ani niczyje, jest to poprostu cos denerwującego w tych chwilach kiedy niektórzy ludzie chce sie odmózdzyc, zrelaksowac.

jest również jak we wszystkim druga strona medalu, gdyby nie pomarańczki nie byloby komu radzic, z kogo sie śmiac, komu pomagac, nie bylo by tych postów w stylu "POMOCY CHYBA JESTEMW CIĄZY"...ale we wszystkim potrzebna jest jakas równowaga ;/

Gość G. Sz.
Zamiast się kłócić, napiszcie jak zrobić , żeby był czarny!

Gość moyashiitame
ale to jest wlasnie urok kafeterii i dzieki temu wiekszosc osob przebywa ;) ] G. Sz. --> kliknij powyzej na Moje Konto --? A. Jeśli nie posiadasz jeszcze swojego profilu, to kliknij tutaj. zaloz konto

Gość G. Sz.
brałam tą opcję zarezerwuj swój nik dla siebie z hasłem ze 100 razy i nadal jestem orange :)

Gość G. Sz.
wyskakuje mi, że profil został dodany i ... to samo

Gość bede czarna bede powazna?
powaliło mnie to ,wole byc niepoważna i nie budować życia w wirtualu:PPP bede czarna na kafe to bede istniec w sieci bueheheheh

no jak zostal dodany to napisz posta i wyslij go wtedy zapyta sie o haslo i po tym bedziesz zalogowana, chyba ze od razu tam w pkt B. ponizej zalogujesz sie normalnie uzywajac nicka i hasla do niego

czytaj ze zrozumieniem to nie bedziesz takich bzdur wypisywac < sciana > I wlasnie dlatego...

Gość moyashiitame
a kto powiedzial, ze naiwnie wierze czy wierze tez nienaiwnie??? jak dojdziesz na forum do postow takich osob (CZARNYCH NICKOW oczywiscie) jak Kamecha albo Przerwa Miedzy Palcami 90 to zweryfikujesz slowo ' powazny' dotyczacy czarnych nickow na tym forum. jaja mozna sobie robic pod kazdym nickiem, kretynstwemm jest brac na powaznie kogos tylko dlatego, ze ma czarny, fioletowy czy siwy kolor nicka :O

codzienninie mozesz byc kims innym, wlasnie w ten sposób budując sobie wirtualna tozsamośc, aj jestem soaba zawsze i wszedzie i szczerze mówiac mam to gdziec co kto o mnie mysli :P:P Pozatym napisalam ze nie zalezy od tego niczyje zycie ale WKURWIA :D