Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamDylematt

Ten pierwszy raz..

Polecane posty

Gość MamDylematt

Jestem z moim chłopakiem ponad 3 miesiące.. Ja mam 17, a on 18 lat. Chcielibyśmy przeżyć ten pierwszy raz. Ale ja się trochę boję.. Że będzie bolało, że mogę zajść w ciążę itp. On mówi, że jeśli nie jestem gotowa to zaczeka. Ale, gdy się zabawiamy, robimy takie rzeczy i nagle nachodzi nas ochota na coś więcej.. Jak przełamać strach w ostatnim momencie? Czy czekać dłużej, czy spróbować? Co o tym sądzicie..

Gość hello mello
to juz zalezy od Ciebie, zabezpieczcie sie i bedzie dobrze.

Gość Ewwwcia17
mam dokladnie ten sam problem,dokladnie tyle samo lat i chlopak tyle co i Twój. Również podczas zabaw nachodzi straszna ochota na sex...już to raz kiedyś zrobilismy,ale pozniej caly miesiac się balam. Tabletki odpadają i nie wiem co tu robic zeby spokojnie się kochac. Moje kolezank juz bardzo dlugo uprawiaja sex i jeszcze im sie nic nie przytrafilo ale ja sie boje.

Gość podaję stałego nicka
Moje kolezank juz bardzo dlugo uprawiaja sex i jeszcze im sie nic nie przytrafilo ale ja sie boje." o i to jest dopiero podejscie do całej sprawy :D :D :D "koleżanki uprawiają" zacznij i ty aby nie zostac w tyle i nie odbiegac od calości :D

Gość Ewwwcia17
podaję stalego nicka- czułam ,że znajdzie się taki popierdol ,który niestety nie zrozumie tekstu,bo ma problem z czytaniem ze zrozumieniem:D NAPISAŁAM drogi/droga debilu/debilko,że chciałabym uprawiać sex ale się boje,bo nie ufam gumkom. Mimo to moje kolezanki kochają się w gumie i żadnej niespodzianki do tej pory nie mialy,wiec moze autorka topicu powinna zaufac prezerwatywom. Ale taki bezmozg jak Ty we wszystkim szuka sensacji i się cieszy jak glupi do sera,zycie:D

Gość podaję stałego nicka
no prosze jakie inwektywy ,takie dorosle i na poziomie :D -czytanie ze zrozumieniem - hit kafeterii no ale czego można spodziewać się po "dorosłych" dzieciach :D prponuję dopisać jeszcze dyżurne pytanie - czy wy też tak macie? - :D

Gość Ewwwcia17
tsaaaaaaaa,pozdro milion dla Ciebie :D widzisz,widocznie nie jestem takim człowiekiem jak Ty,który oprócz kafe nie ma własnego życia ,nie przesaduje 24/7 i nie wiem jaki tekst jest hitem kafeterii.:D no ale dziękuje za uświadomienie mnie,niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :) PS: smutno Ci ,że jesteś tak stary/a?:( biedactwo,chciałoby się wrócić do młodzieńczych czasów? Nie ma to jak kurwa wyżywać się na młodzieży i zgrywać inteligęta:D

Gość MamDylematt
Ewcia dziękuję za wypowiedź;p Hehe fajnie się czyta Twoją kłótnię z "podaję stałego nicka". Hm.. Chyba spróbuję to zrobić. Jeśli będzie coś nie tak to przestaniemy. Jednak obawa będzie, ale spróbujemy. :)

Gość ja ciebie tez
Ewwwcia17 idz dawaj dupy na calego w koncu juz jestes rozwinieta nie tylko fizycznie ale i mentalnie . Nie zaluj to sie nie zmydli .

Gość ja ciebie tez
MamDylematt i ty tez rozwalaj juz nogi i wypinaj dupe .Najwyzsza pora. To na pewno ten wasz oczekiwany jedyny (na jeden miesiac).

Gość Meenie-peenie
po co BMI?

Gość naatalkaa
A co by było jakbyś zaszła w ciążę? Rozmawialiście o tym? Nie ma sensu się spieszyć. Jest tyle rzeczy, które można robić pomijając sam stosunek, że bez sensu jest dążyć do tego za wszelką cenę. A dla Was ceną mogłaby być w tym momencie życiowa tragedia, którą przeżywalibyście w razie Twojej ciąży. Wiem co to jest comiesięczny stres przed okresem czy przyjdzie czy nie i zdecydowanie nie polecam. Wiem, że po prostu miałam farta i byłam bardzo niemądra. Drugi raz bym tak nie ryzykowała.

Gość naatalkaa
Acha, i seks zabezpieczony(pigułki), ze świadomością, że jak wpadniemy, to jakoś sobie poradzimy jest nieporównywalny z tym w ciągłym stresie. Może temu nawet pigułki nie obniżyły mi libido i mogę się kochać z nim mimo, że jesteśmy już rok razem, codziennie:)

Gość MamDylematt
Właśnie to zrobiliśmy i mam to już za sobą. Trochę bolało, ale dało się przeżyć. Dziewczyny, trzymajcie się :)