Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfhfjfg

czy mogę wytoczyc proces tej lasce??

Polecane posty

Gość fhfhfjfg

mnie neka..chodzi o to ze pisze na gg na nk na skrzynki mailowe czasem dzwoni..I wiecznie pisze o tym jak mnie kocha..mam tego dosc co ja blokuje to zakłąda nowe numery gg czy skrzynki.. Problemw tym ze sie nie "zabawiłem"ublizałem jej mówiłem wiele przykrych rzeczy wiedziałem ze mnie kocha a dwa razy ja przeleciałem potem napisałem "zeby nie dzwoniła i dała mi spokój"to juz sie długo ciagnie i mam dosc czy sad sie tym zajmie jak sam wytocze sprawę?

Gość fhfhfjfg
ostatnio nawet wmówiła sobie ze eormaziwałam z nia jakoktos inny i zarzucała mi rozdwojenia jazni..przesyłąła swoje nagie fotki bedac swiecie przekonana ze to ja znia pisałem...podobno internetowo uprawiałem znią seks potem to do niej dotarło ze to nie prawda..ale ogólnie to mam dosyc fakt jest faktem ze po tym jak zerwałem znia byłem nie fer bo utrzymywałem znia kontakt i kontrolowałem robiłem awantury jak z kims wyszła,mimo ze juz nia nie byłem.dwa razy znia spałem wiedzac ze kocha mnie obsesyjnie..drwiłem zniej czasem sam do niej dzwoniac ale mamjuz dosyc powiedziaełem adwokatowi o tym jak mnei neka.Ale nei przyblizyłem całej sprawy i tego jaki ja byłem czy to ma znaczenie czy nie?ja juz ja zostawiłem ic hce spokoju mam do tego prawo chyba

Gość fhfhfjfg
doradzi m i ktos???

Gość 6 fhfhfjfg
dwa dni były takie ze całe dni dzwoniłe i pisała smsy wnocy

Gość 6 fhfhfjfg

obie kuva zmien numer tel, ale problem. i ladnie to tak wykorzystywac zakochana dziewczyne? masz za swoje.. i w sadzie nie masz szans, bo wezmie wszystkie okolicznosci pod uwage.

Gość hfhfjfg
a mój pełnomocnik przyał sprawe i powiedział że mozna ją sądzic z art 2kc Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach. literatura art. 24 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych. 3. Przepisy powyższe nie uchybiają uprawnieniom przewidzianym w innych przepisach, w szczególności w prawie autorskim oraz w prawie wynalazczym. wysłał jej nawet list polecony zbey sie uspokojła.Wiec widac mozna,zarzucała mi rozdwojenia jazni wydzwania wmówiła sobie z ejestem jakims erotomanem z którym gadała i ją kolejny raz "oszukałem"mówiła ze jestem potworem..Jest chora.Potem tłumaczyla że tak bardzo chciała wierzyc że rozmawiam znia jako ktos inny bo nie mogła zaakceptowac tego jak ja potraktowałem na koniec..ALe ja mamjuz serdecznie dosyc i mnie to nie interesuje

Gość hfhfjfg
pytam czy jak ona zacznie ryczec wsądzie i opowiadac o wszystkich "przykrych" rzeczach któe jej robiłem to mi pomoga czy nie!bo mam dosyc jej wiadomosci na skrzynkach

Gość Jurystka
Twój pełnomocnik to zapewne facet? A z okazji Wielkanocy życzę Ci, by sprawa trafiła do sędziego-kobiety :D.

Gość hfhfjfg
to nie ma nic do rzeczy to co ja robiłem karalne nie jest bo wielu facetów to robi.Miała swój rozum nikt ja nie mzuszal do niczego.A ona mnie nęka

Gość hfhfjfg
zarzucanie mi ze mam rozdwojenia jazni to urazania mojej godnosci i to juz podlega karze zgodnie ztym artykułem ogranicza moja prawa do wolnosci czci itp

Gość buahahahahahahhaahahah
DOBRZE CI TAK GŁUPI ZŁAMASIE......

Gość milady4758
oboje nadajecie sie do leczenia ona ma wyraznie jakies problemy psychiczne, ale podejrzewalabym, ze TY tez jestes zdrowo pogiety normalny facet nie traktuje w ten spsob kobiety traktowales ja po chamsku, ona cie przesladuje, myslisz ze jestes bez winy?? ja na miejscu sadu skierowalabym was obu do psychiatry

Gość moim zdaniem to stalking
I to czy zacznie ryczeć i czy się nią zabawiłeś jej nie usprawiedliwia, poza tym seks z kobietą, której się nie kocha nie jest przestępstwem, a nękanie tak.

Gość MłodaMamusiaIKobietaWJednym
MOIM ZDANIEM ZWARIOWAŁA PRZEC CIEBIE :D