Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOOOOOOOL

Mój przyjaciel wyjechał i bardzo się zmienił.

Polecane posty

Gość LOOOOOOOL

Ten który był moim najlepszym przyjacielem i znaliśmy się od dziecka wyjechał z Polski do innego kraju. Było mi bardzo smutno, ale bardzo się ucieszyłem, gdyż codziennie rozmawialiśmy przez komunikator internetowy. Jednak on poznał tam innych starszych kolegów i bardzo się zmienił. Gdy rozmawiam ja, mój (niby) przyjaciel i jego koledzy których poznał w kraju do którego wyjechał nie zwraca na mnie uwagi. A do tego, nowi koledzy mojego przyjaciela zapoznali go ze swoimi kolegami z Polski. Co o tym myślicie? Opłaca się kontynuwoać przyjażń?

Gość firefox i adblock plus
ja mam zasadę, żeby nigdy się nie narzucać. mam swoją dumę. nie jestem sentymentalna. nie mówię, że to jedyne słuszne wyjście, ale już wiesz, jakie mam zdanie na ten temat.

Gość Ricky
Ja z moją naprawdę dobrą przyjaciółką zerwałem kontakty gdy znalazła sobie chłopaka.... Tempego zazdrosnego osiłka.... Dodam, że nigdy z nią nic nie miałem.... Ostatni raz gadaliśmy ponad pół roku temu.... Życie jest dziwne...

Gość LOOOOOOOL
Dzięki za rady, tez go olałem i powiedziałem, że mam na jego wyjebane. Teraz aż mi lżej się zrobiło :)