Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawalona byłam jak bela

Jestem w szoku, schlałam się jak nigdy ;/

Polecane posty

Wyszłam z domu po 19, a wróciłam o 22! Z tego co kojarzę, to wypiłam tylko 1 piwo i 4 kieliszki wódki.Później pamiętam wszystko jak przez mgłę, lub mam lukę w pamięci. Nie wiem kto mnie odwiózł, a informacja o tym, że byłam w domu już o 22 wprowadziła mnie w szok. Dowiedziałam się jeszcze, że w domu 3 razy biegałam do łazienki i wymiotowałam a nad ranem rozmawiałam z kimś kilka godzin przez telefon (sprawdziłam w telefonie, ale nie znam tego numeru) Zgubiłam też gdzieś kolczyki i korale, i pewnie coś jeszcze ale obawiam się sprawdzić. Powiedzcie, jak można się tak nachlać?

Gość grzesssssss
szkoda ze cie nie spotkałem na drodze bo bymcie bzyknałbym nawet bys nie wiedziala z kim

Gość sprawdź czy nie masz
obcej spermy w pochwie 🖐️

Nie spotkałbyś mnie, bo i tak pewnie wracałam samochodem :P Mam ochotę zadzwonić do koleżanki z którą byłam wczorajszej nocy i wypytać, bo ta niewiedza mnie przeraża :O

Gość tez tak mialam
na pewnej domowce u "znajomych znajomych", malo wypilam, a zmiotlo mnie z powierzchni ziemi i pamiec mialam dobrze wyczyszona, tzn. luka w pamieci na dobre kilka godzin i w tym czasie dzialy sie niewyjasnione rzeczy (probowalam odtworzyc co nieco na podstawie wykonywanych polaczen z telefonu, np. dzwonilam kilka razy na taxi ok. 1 w nocy, a ostatecznie wrocilam do domu o 3, wiec po co dzwonilam 2h wczesniej?) :O niestety, podejrzewam, ze ktos mi cos dosypal do drinka (wbrew zapowiedziom, ze beda tam ludzie, ktorych znam, znalam moze 4 osoby, a obecnych bylo z 50 i niektorzy wydawali sie podejrzani, totez malo pilam - chyba 3 drinki), tylko jego sex-plany zniweczyl fakt, ze zaczelam (sorry) hardcorowo rzygac (jakies nedzne przeblyski pamietam).