Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samsung 2010

Związek z 16 letnią dziewczyną

Polecane posty

Napocządku gdy sie pozanaliżmy myślalem ze ma gdzies 18 bo na tyle wygląda. Po miesiącu dowiedziałem sie ze ma 16 lat i chodzi jeszcze do 3 gimnazjum. Ja mam 21 i studiuje. Mimo ze jest mloda to bardzo mi sie z nią dobrze spędza czas, smiejemy sie, no i bardzo mi na niej zależy. Ale nie wiem czy to wogole wypali. Niechce sie w coś pakować poważnego znią bo ma dopiero 16. Cała moja rodzina mi to wmawia, ze ona jest jeszcze dzieckiem itd i niewiem co teraz zrobic potykamy sie jakies 2,5 misiąca. jak wy t ospostrezgacie??

Gość Ewwwcia17
rok mlodsza ode mnie,ty 21. zadna tragedia,w jej wieku tez spotykalam się z takim chlopakiem co ma 21 lat,tylko okazal sie strasznym pajacem,ale skoro Ty jestes ulozony to czemu nie :) to w sumie TYLKO 5 lat roznicy.

A jak się ożenisz z równolatką, to za 10 lat cała rodzina będzie Ci mówić, że twoja żona staro wygląda... Daj spokój. Tylko zanim ją zerżniesz zerknij jej w legitymację dla pewności.

WIEM ZE 5. Tylko to ze rodzina gada ze mna w tej sprawie i sie smnieja ze mnie ze chodze z dzieckiem itd to mnie zawsze dołuje w tym. A nie chce sie z nia roztawać bo mi z nia dobrze. caly czas mysle zebym poprostu wytrzymał te 3 miesiące szkoly jakios pózniej bedzie chodziła do liceum wiec moze jakos to przejdzie

Kaliban wtym problem ze ja znią nie chodze dla seksu bo jeszcze znią tego nie robiłem i na razie nie bede. Napewno ma 16 skończyła s styczniu.

Gość o ja ??????
Samsung niech zgadnę , studiujesz polonistykę :D

Gość Ewwwcia17
szkoda tylko,że nie jest już w pierwszej klasie liceum,bo gimnazjum rzeczywiscie ma prawo kojarzyc sie z dziecinada. Ale Twojej rodziny nie rozumiem :o po co się wtrącają? Jejku,5 lat to nic w porównaniu do związkow ,gdzie partner jest duzo duzo starszy. Jeszcze jest ze stycznia ,bo już ma 16 a takto by miała jeszcze pietnastke. Ale czekaj,skoro ona w styczniu ma urodziny to nie chodzi przypadkiem teraz do 2 gim?

Gość Ewwwcia17
chociaż nie,racja-ja w lutym mam i w tamtym roku chodzac do 3 gim mialam 16 :)

Gość Ewwwcia17
diabeł wcielony a myślisz,że kazda dziewczyna mniej więcej w moim wieku chce dawać doopy?:P no to byś się zdziwił :D

Oj taam, teraz na to patrzysz, później nie będzie miało znaczenia. 5 lat to naprawdę niewiele ;)

Gość Ewwwcia17
no popatrz :D zależy komu :D :P

Gość wrzuć na luz_
SAMSUNG---->>> wszytsko zależy od ciebie. jeżeli jesteś rozsądnym chłopakiem, to ten związek ma szanse. jeśli poczekasz z seksem rom, dwa, jak dziewczyna trochę dojrzeje to będzie ok. pytanie tylko czy wytrzymasz. jej rodzina może martwić się właśnie o to. w końcu 21-letni chłopak ma swoje potrzeby...

Gość Ewwwcia17
zależy kim jest wujek diabeł :D a wujek wcielony to przepraszam ile ma lat?:P offerma-nie

Gość Ewwwcia17
całe szczęście :classic_cool::D

Gość Ewwwcia17
no ba :D

Gość Ewwwcia17
hmmm :classic_cool: dziś:D polejemy się troche :classic_cool:

Gość Ewwwcia17
odrazu pedogil,ej:D wujek :P

Gość Ewwwcia17
pedofil * offerma-haha a co? poradnik piszesz czy się szykujesz?:P

samsung 2010 => Jak Ci zależy to co się przejmujesz głupim gadaniem? Pogadają, pogadają, a za jakiś czas, jak nadal będziecie razem, przestaną.

Opinia naczelnej kurewki na kafe (Tajemnicza Dama) jest najbardziej cenna w tym temacie.

Gość lolita z kitą
Moja koleżanka poznała faceta jak miała 14 lat. teraz ona ma 19 a on 24 lub 25 jakos i są szczęśliwi... a poznali sie jak ona byla jeszcze smarkulą...:)