Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjkdhfiudsfhsf

10 wstydliwych prawd o Was ;)

Polecane posty

Gość dfjkdhfiudsfhsf

każdy ma jakieś tajemnice, i o pewnych rzeczach wolałby nie mówić, ale tu jesteśmy anonimowi, i możemy napisać pare prawd o sobie, zacznę od siebie, i liczę że zrobicie to samo. 1. Mam tatuaż o którym nie wie nikt z rodziny,a jest widoczny ;) 2. jestem lesbijką i mam dziewczyne, nie wie o tym nawet moja najlepsza przyjaciółka. 3. Uprawiałam sex z dziewczyną w wieku 13 lat. 4. Boje się mężczyzn, i zbiera mnie na mdłości kiedy słysze o ich erotycznych fantazjach. 5 obrzydzają mnie grubi ludzie 6.nie wyobrazam sobie sex' u z mężczyzną, a moi rodzice są przekonani że jestem heteroseksualna. 7. Modlę się pare razy dziennie, wtedy mi lepiej. 8. nie potrafie odmawiać ludzią, i staram się wszystkim wokół pomagać, nawet jeśli coś jest ponad mnie. 9. marzę o seksie w publicznym miejscu ;D 10. udawałam że uprawiam sex w pociągu z kolezanką, robiąc przy tym niezłe zamieszanie, i sensacje wśród ludzi. ;D teraz wasza kolej ;)

Gość dfjkdhfiudsfhsf
11. wkładałam sobie trzonek od łopaty w odbyt aby udowodnić koleżankom ,że potrafię

Gość Mojsze
Zamordowałem sąsiadkę i zjadłem jej zwłoki.

1moj ojciec to lew 2 moje prawdziwe imie to nie Julia tylko bogumirla 3 zabilam ciotke w szpitala dajac jei zaszczyk trucizne 4 mam romans z doktorem Taylor Edwardo Pablo w 4 odcinku moj maz sie o tym dowiaduje 5 jestem czarna wdowa 6 napadam na banki 7nienawidze paqistanow 8 spowodowalam wojne w afganistanie :) nareszcie to z siebie uwolnilam