Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażenowanaaaaaaa

puściłam bąka przy swoim facecie...

Polecane posty

Gość zażenowanaaaaaaa

:( spaliśmy, byliśmy przytuleni na łyżeczki i nagle się obudziłam, bo... puściłam bąka! na tyle głośnego, że on też się obudził, sapnął mi w plecy, bo chyba się śmiał, a ja udawałam, że śpię, ale serce waliło mi jak młotem... rano nikt o tym nie wspominał, normalnie mnie przytulał, całował itd., ale tak mi wstyd...:(

Gość sallyneedshelpp
hahahahahahahahahah no niezła wtopa :D

podczas snu czesto sie to zdarza. Nie martw sie , twoj facet nie jest lalką i tez pewnie nieraz puści bąka...

Gość Ewwwcia17
hahahahhahahahahahahahahaha:D:D:D a tak serio-ale się kurwa narobiło :o bez przesady.

pozatym to jest nie zdrowe a ja wyjdziesz za niego i bedziesz z nim do konca to juz nigdy nawet kupy nie zrobisz? myslisz ze jak robisz kupe to on nie slyszy twojego pierdzenia

Gość zażenowanaaaaaaa
ale to buł tzw. bąk mokry

Gość zażenowanaaaaaaa
podszyw

Gość zażenowanaaaaaaa
znam dziewczyny-modelki, które pierdzą jak smoki i się tego nie wstydzą...:P ja się niestety wstydzę.:O

Gość smok nie może być modelką
Bo to jest oksymoron :)

Gość zażenowanaaaaaaa
wierzcie-nie wierzcie, najadłam się wstydu jak nikt inny. on po prostu parsknął i mnie przytulił mocniej, a ja umierałam, chcąc się zapaść pod ziemię. nie mogłam zasnąć do rana, bo bałam się, że sytuacja się powtórzy... nigdy nie myślałam, że będę tak ograniczona. :O

Gość a ile jestescie razem
jak spedzacie razem np. caly dzien to co? niogdy nie pierdzisz??!! czego sie najadlas?:D:D

Gość smok nie może być modelką
:O Będziesz przeżywała teraz puszczanie bąków :D idź do kuchni chociaż zrobisz coś dobrego.

Gość zażenowanaaaaaaa
własnie przed chwila mnie spytał gdzie mozna kupic w promocji maski ..o co mu chodziło?:o

Gość Ewwwcia17
Ty serio mówisz? Kuuuuuuuurde,dziewczyno,wyluzuj troche. Ile masz lat? Też kiedys tak mialam ale jak się kogoś kocha to się przed nim nie udaje jakiegoś Aniola,kurwa mać tylko pokazuje się wszystkie swoje oblicza.Lepiej żebyś umarla z bolu brzucha? A co jak kiedyś ze sobą zamieszkacie to co srać nie będziesz? Albo nawpieprzacie się jakiegoś swinstwa typu cola pizza a pozniej czekolada i co będziesz wstrzymywala az Ci zwieracze popuszcza?

Gość a ile jestescie razem
jakby to powiedzial moj facet - nie dramatyzuj :D

Gość Ewwwcia17
haha to tak jak mój.:D czasami mowie mu co sie święci a on sie smieje i specjalnie mi naciska na brzuch,bo my kochamy swoje wariactwa nawet jesli mamy przez siebie odruchy wymiotne a nie jakies kurwa lelum polelum :o

Gość Ewwwcia17
od pewnego czasu myslimy o scatseksie narazie praktykowalismy pissing

Gość zuzul
Ja miałam to samo z tym, że mnie wyśmiał rano :D Zrobił z tego żart, ale po jakimś czasie się znudził i przestał mi o tym przypominać. Ciesz się, że Twój miał na tyle przyzwoitości żeby o tym nie wspominać :P

Gość omg omg
ja jak mam okres i wstaję z samego rana to mi tak buzuje ta krew w cipce po zmianie pozycji na pionową, że słychać jakbym pierdziała przez pięć minut. teraz wyobraź sobie szok mojego faceta kiedy słuchał tego koncertu po raz pierwszy :D

Gość bel canto
ile masz lat i ile lat ma Twoj luby?

Gość zażenowanaaaaaaa
ja mam 15 lat a on 16