Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxaa19

spozniajaca sie miesiaczka

Polecane posty

Gość roxaa19

cześć wszystkim ! Mam pytanie, ponieważ spóźnia mi się miesiączka. Ogólnie mam nieregularne, ale nie mam żadnych oznak, zęby nadchodziła, zawsze przed bolały mnie piersi, a teraz nic. Ostatnia miesiączkę miałam 4 marca (po 31 dniach) teraz już jest 33 dzień i nie dostałam (zawsze dostaję powyżej 30 dnia). Kilka razy w tym miesiącu współżyłam z moim chłopakiem, jednak zawsze używaliśmy prezerwatywy, która nigdy nam nie pęka, ani się nie zsunęła, dodatkowo do wytrysku zawsze dochodziło na zewnątrz. Myślę, że może to być spowodowane stresem, ponieważ często się teraz z nim kłócę, a poza tym im więcej o tym myślę to również się denerwuję. Czekam na odpowiedzi. Dziękuję

mnie miesziacza spoźniala sie 2 miesiące jak poszlam do nowej szkoły...lekarka powiedziała mi ze to moizę byc spowodowane własnie stresem...i przepisała witamine E...i pomogła mi bo po tygodniu dostałam okres...ps.moze to byc też strach przed ciażą...wyluzuj sie:) bedzie dobrze

Gość roxaa19
na szczęscie kolo godziny 20 dostałam ją. Ale dziękuję za informację o witaminie :)