Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEROZSADNA

POPROSTU PILNE !!!!!!!!

Polecane posty

Gość NIEROZSADNA

NIEROZSADNA 3 tygodnie temu odstawiłam IZOTEK - lek na tradzik, powoduje on zmiany w krwi, nie można współzyć bez zabezpieczenia biorac go, bo będą zmiany w płodzie i dziecko urodzi się nienormalne, przez cały czas brania leku z nikim nie współzyłam,bo wiedziałam jakie są tego konsekwencje jesli będzie wpadka, Izotek odsatawiłam 3 tygodnie temu i tabletki antykoncepcyjne(musiałam je odstawić bo miały na mój organizm działania niepożądane), a powinnam się jeszcze zabezpieczać, wczoraj miałam wpadkę przez własną głupotę, współżyłam bez zabezpieczenia żadnego, wypadło mi z głowyże nie przyjmuje tabletek anty..., w trakcie seksu się ocknęłam że nie biorę, teraz mam pytanie: czy tabletki poronne dostanę u lekarza rodzinnego czy tylko ginekolog moze mi je wypisać? PROSZĘ WAS O ODPOWIEDŹ ! NIE MAM OCHOTY WYSŁUCHIWAĆ ŻE JESTEM NIEODPOWIEDZIALNA, BO TO WIEM !! SAMA DZIWIE SIĘ GDZIE PODZIAŁ SIĘ WCZORAJ MÓ DOTYCHCZASOWY ROZSĄDEK mam teraz poważny problem, bo nie minęło jeszcze 24h od "wpadki" i myśle że juz powinnam jakoś działać i podjąć jakąś decyzje, tabletki poronne tylko przychodzą mi do głowy.

Gość dziecko idz sie powies
Dziecko urodzi sie "nienormalne". TO mogl napisac tylko gimbus.

Gość ja pomoge
http://www.wpadka.pl/ - tu znajdziesz lekarza w swojej okolicy, ktory o dowolnej porze dnia i nocy wystawi Ci recepte.

Gość wiec jesli chodziii o
przepisanie recepty to moze zrobic to kazdy lekarz, rodzinny tez, z tym, ze czasem trafiaja sie niezbyt przyjemni... i moga robic problemy, - co miec miejsca nie powinno..! Jednak w odp. pisze, ze nie tylko lekarz gin. moze przepisac recepte:) pozdr