Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22-latka****

sex... a brak uczuc

Polecane posty

Gość 22-latka****

od pol roku spotykam sie z cudownym mezczyzna polaczyla nas ogromna chemia , wzajemna fascynacja... sex jest fantastyczny, zarozno dla mnie jak i dla niego nie ukrywam zakochalam sie w nim , stal sie moim idealem i tu pojawia sie pytanie , glownie prosilabym o odpowiedz facetow... czy to mozliwe ze on nic do mnie nie czuje, w sensie milosci czy pomimo tych wspolnych cudwnych chwil mogl mnie nie pokochac.. jak to z wami jest

Gość 22-latka****
wypowiedzcie sie

Gość 22-latka****
:(

Bardzo możliwe że dla niego to tylko wspaniałe chwile ale nie jest gotowy być w emocjonalnym związku z tobą. Może dla niego jestes tylko przygodą.

Gość jjjjjjjjqqqq
niestey możlwie :( sama tak mam

Gość 22-latka****
przygoda.. jak to jest jestem mloda, bardzo ladna, moze trske niska (160) inteligentna (w przyszlym roku koncze studia) zaradna (mieszkam sama i sama sie utrzymuje) dobra w lozku a kontakty z facetami to porażka... nie wiem co robie zle

Gość dfdsfsdfdsfsd
Studia nie sa rownowazne z inteligencja. Wiem ze nie na temat i wcale nie uwazam ze nie jestes inteligentna ale znam taka mase debili po studiach....

Gość Head On Phantom
a moze jest tak ze on tez zadaje sobie te same pytania co Ty. Ludzie przestancie tworzyc intelektualne labirynty i zacznijcie ze soba rozmawiac.

Gość hmmmmm!!!!
A on ci nie mowi jakis czulych slowek??? Zapytaj sie go w prost???

Gość bzzzz....
Jedno robisz zle .... ladujesz sie w sex znaim dostajesz potwierdzenie uczuc partnera. Tak to jest jak sie nie mysli. Mysl glowa to unikniesz bycia przygoda i zabawka

Gość wiec jesli chodziii o
hmmmm! ale czy wypowiedziane czule slowka swiadcza o milosci?? znam facetow to tak na codzien do wiekszosci pan czule sie zwracaja, maja to we krwi;)

Wydaje mi sie że gdyby cie kochał i chciał by być z tobą w związku to napewno byś o tym wiedziała, dał by ci to do zrozumienia. Są dwa typy facetów 1 typ poszukuje swojej wybranki na stałe, jest gotów zrobic dla niej wszystko, kupuje kwuaty mówi że nie wyobraża sobie życia bez niej każda chwila spedzona z nia jest dla niego bezcenna. 2 typ szuka przygody, znajomości dla obu stron sa to wspaniałe chwile do czasu kiedy ona sie zakocha. Niestety on nie jest gotowy na związek nie szuka kobiety na stałe.

Gość jhgjgv
bo myslisz dupa kretynko:o gdzie idziesz do lozka pojebie jak nie wiesz czy ten cap cie kocha.. czule slowka o milosci nei znacza. licza sie czyny.a nie kurwa dałnie ze Ci powie moj cukiereczku, moja dupko :o wez sobie mozg wymien. glupie te babska ze az szkoda gadac:o

Gość 22-latka****
mowi ze znamy sie za krotko aby powiedziec ze to milosc... ale przeciez to sie czuje:(

Gość bzzzz....
o ja pikole spisz z facetem ktory cie nie kocha Niektore baby sa glupie ... a co ty myslalas ze teraz cie pokocha?? Pbawi sie i znajdzie inna ktora rozlozy nogi a jak bedzie szukal kogos na stale wybierze taka ktora sie szanuje i zdecyduje sie na sex kiedy bedzie miala pewnosc ze facet ja kocha

Gość 22-latka****
no bez przesady... nie mamy po 16 lat, dwoje doroslych ludzi moze sie spotykac i w czasie tych spotkan kochac sie

Gość smok nie może być modelką
Ciekawe że na seks nie było za wcześnie a na kocham to tak :D

Gość bzzzz....
jasne nikt nie zabrania ci sexu tylko mysl ...... oparlas te znajomosc na sexie a spodziewasz sie uczuc Jak chcesz uczuc to najpierw od nich zacznij pokochaj faceta daj jemu szanse na to a potem dopiero sex inaczej zawsze bedziesz przygoda od sexu zaczniesz i na sexie sie skonczy

Gość bzzzz....
I wiesz co zastanawiasz sie co robisz zle... ale jak ktos ci pisze o co chodzi to w ogole nie przyjmujesz tego do wiaodmosci wiec po co zakladalas temat??