Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa jest przegrana

Dlaczego normalni faceci boją się zagdać do ładnych kobiet

Polecane posty

Gość sprawa jest przegrana
Nie martw sie gwarantuje ci ze tym razem im sie uda! Zakompleksiony cwelu

Gość też jestes zdzirą
Letycja stul już kurwo ryj!

Gość bajlamos
a ja tam chce byc podrywana przez fajnego faceta z fajnym testem. slabeusze odpadaja napakowane drechy tez i bogate lwy tez

" Nie martw sie gwarantuje ci ze tym razem im sie uda! Zakompleksiony cwelu" boję się :( zablokują mnie? :( co zrobisz? naskarżysz na mnie mailem? :( zebździłem się w pantalony :D

Gość kamecha zdretwialy
obrazasz swoim istnieniem cala ludzkosc zdechnij wreszcie chocby po to aby to forum przetrwalo nic nie wnosisz swoim belkotem nie potrafisz dyskutowac,nie wchodz miedzy ludzi na poziomie

Gość Letycja...
Dla takich idealnych facetów operujących rynsztokowym językiem mogę być nikim, przecież i tak mi nie zależy na tej grupie "prawie mężczyzn" i brzydzi mnie trądzik ... to najskuteczniejsza antykoncepcja... Jestem szmatą, bo gustuje tylko w intelektualistach? Znaczy się sami niskopółkowcy tutaj siedzą ... hahaha ...

" a ja tam chce byc podrywana przez fajnego faceta z fajnym testem. slabeusze odpadaja napakowane drechy tez i bogate lwy tez" ja mam stare testy z liceum. nadam się? ale jestem spod znaku lwa, buuuu :(

Gość Letycja...
Panie rynsztokowy idź już lepiej oczyść łopatę, bo jutro dzień pracy! Do rowów mistrzu! :D

Gość też jestes zdzirą
Kolejna bajlamos, która tylko ma dupe do zaoferowania, tępa idiotka.

Gość bajlamos
intelektualisci sa spoko ale jak juz sie odezwa.... matko kochana jeden na pordywie zaczal mi opowiadac jakim to jest dyrektorem i czego on to nie potrafi, myslalam ze umre ze smiechu...

Letycyja, idealny przykład polskiej księżniczki, ktora naśmiewa sie z ludzi uczciwie pracujących. Taki facet pracujący w ubraniu roboczym z łopatą ma 100 razy wyższa inteligencje od ciebie kretynko. Idż dawać dupy bo tylko w ten sposób potrafisz zarobic. Wstydze sie za takie ''kobiety''

Gość Letycja...
bajlamos - a jesteś pewna, że to intelektualista? A nie czasem cwel, który się rozmarzył? Intelektualiści zupełnie inaczej to rozgrywają ... Nie muszą się niczym chwalić, bo wszystko jest widoczne i bez tego - wygląd, język jakim operują itd.

Gość kamecha zdretwialy
te kamecha cwelu wypowiadaj sie tylko w swoim imieniu pizdusiu bo tutaj chocbys nawet skamlal nikt cie nie popiera jestes denny niczym klop i coraz bardziej nabiram przekonania ze pochodzisz ze zwiazku kazirodczego bawola z maciora, jestes tak zjebany ze az oczy bola zamknij wreszcie dupe fujaro

Gość bajlamos
skad wiesz ze jestem blondynka? a prawo do wypowiedzi mam kamecha a moze komercga mnie tam podrywaja a ciebie nie:P

Gość Letycja...
Suczi18 - a zapytam z ciekawości, kiedy te badania przeprowadzałaś? Pisać to sobie możesz! Proszę o dokładne dane, gdzie te wyniki zostały opublikowane.

Gość kamecha zdretwialy
widzialam jak kameche ostatnio podrywal stary pies mojego sasiada a potem go wydupczyl i zostawil:(taki jego los:(

Gość bajlamos
letycja, to byl intelektualista:) informatyk, student, pracownik firmy... skonczyl matematyczne liceum, kochal matme moge ci podac nawet jego strone www o ktorej pisze o sobie :) ale tylko na privie waroem@op.pl a chwalic sie chwalil:P

Ty jestes naprawde glupia. Żegnam cie, z tępymi w dodatku dziwkami sie nie zadaje.

Gość Letycja...
Suczi18 - twój język zdradza, że także należy do najniższej półki, więc się nie wypowiadaj na temat inteligencji, bo temat jest ci obcy zupełnie.

Gość bajlamos
ale kłótnia wybuchła:) ja tam swoja wartosc znam:P a suczi18 - spoko nick, wiele o tobie mowi:)

kamecha zdretwialy - cóż za ostre słowa znów, jakże zabolały 😭 " skad wiesz ze jestem blondynka? a prawo do wypowiedzi mam kamecha a moze komercga mnie tam podrywaja a ciebie nie" kolor twojego owłosienia aż kipi z twoich postów, tepy lachonie :D a to, że podrywają to nic dziwnego - popyt na mało inteligentne lachociągi był od zawsze :D

Gość Letycja...
Suczi18 - masz chociaż podstawówkę?

Gość Letycja...
Idź uprasuj dres swojemu karkowi, bo znowu ci oko podbije...

Gość kamecha zdretwialy
widac ze za wielie nie masz na swoja obrone PASZTECIE, a potrafisz chociaz jedno zdanie wielokrotnie zlozone napisac?chyba nie bardzo....najlepiej ci wyploszu wychodza pojedyncze jakniecia oraz'buhahahah'...mylilam sie w pierwszym poscie ty nawet do gowna nie jestes podobny juz sama nie wiem jak ciebie okreslic zejdz wreszcie kurwa z tego swiata ty zakalo

Gość bajlamos
Ja tak tylko udaję, bo widzę ze glupie posty cie wkurzaja. Nie masz co robić to się kłócisz na kafe... poszedłbyś do Kościoła, święto jest:) peace abd love!!! ZMIŁUJMY SIE NAD KAMECHĄ BO JEST BUSTRY JAK WODA W KLOZECIE I MA TĘPE POJAZDY JAK DRUGA STRONA SIEKIERY...

Gość damian82r
Skończ juz sie kurwo blażnić