Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś doradzi

Ból brzucha w ciąży

Polecane posty

Gość może ktoś doradzi

Witam. Jestem w 16 tygodniu ciąży i okropnie boli mnie dół brzucha :(. Nie wiem co mam robić bo ten ból jest czasami nie do wytzymania :(.

Gość ewkaa27
ja jestem w 15 tyg ciazy przy ostatniej wizycie lekarz powiedział mi ze jedynym lekiem jakim moge stosowac to paracetamol i starac sie jak najmniej.najlepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem bo moze to oznaczac ze cos tam sie dzieje sama nic nie przyjmuj

paracetamol owszem ale przy innych bólach, nogi głowy itp ale w ciąży stosuje się no spa :) i można go brać do 6 tabletek dziennie (zwykłego) dodam że urodziła 8 m-cy temu więc wiem co piszę :)

Gość może ktoś doradzi
to jest taki raczej ciągły ból i na ostatniej wizycie u ginekologa powiedziałam mu o tym to powiedział mi że może lekko boleć ponieważ macica się rozciąga. Tylko że mnie boli bardziej niż te trochę :(.

spróbuj z no spa a jeśli nie pomoże to radzę jechać do szpitala, ja całą ciąże byłam na no spie i paracetamolu (miałam potworne zapalenie stawów) więc całą ciążę cierpiałam i non stop jeżdziłam do szpitala, lepiej dmuchać na zimne :)

Gość ewkaa27
Franko pewnie masz racje bo ja pytałam o lek ktory moge stosowac bo czasem boli mnie glowa a ze strony brzucha nie mam dolegliwosci czasem jajnik zakluje ale to jest normalne z racji powiekszającej sie macicy.aczkolwiek ja bym proponował skonsultowac sie ze swoim lekarzem.