Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niemka9983

cemu polaki nielubi niemcy?

Polecane posty

bo precaiesz niemcy nie robili woiny war thylko ich ptoiomkowy ya naprykled to uwilbiam polska i nie robi woyna wiec? o co tu hodi?

Gość szwaby-do-szwabi
bo wszystkie niemki sa puszczalskie i brzydkie a niemcy zdradzaja swoje

Gość GERMANKADO DUPA
NIE BEDZIE NIEMIEC PLUL NAM W TWARZ NI DZIECI NAM GERMANIL

Gość Adam93839
ale cycory to masz niezle prawdziwe?

Gość zum Niemka9983
Jestem Niemcem, urodziłem się i mieszkam w Opolu, ale jestem Niemcem. Moi dziadkowie nie dali się wypędzić po II wojnie światowej polskim świniom ze swojego domu. Polaczki to żałosny naród więc nie dziw się że nie lubią Niemców. Ci ludzie żyją przeszłością. Dla nich nie liczy się to co jest teraz jak dla nas i dla innych normalnych narodów, dla Polaczków ważne jest to co było 100, 200, 300 lat temu! Oni gdyby mogli to by cię zlinczowali za to że twój prapradziadek walczył w bitwie pod Cedynią po stronie Niemiec. Polaczki to żałośni ludzie, potrafią wypominać tylko wszystkim do o koła ich winy a sami swojej winy w niczym nie widzą. Ja nie cierpię Polaczków, mam nadzieję że kiedyś Opole wróci w granice Wielkiej Rzeszy Niemieckiej! Opole, Wrocław, Szczecin, Gdańsk, Poznań na zawsze w Niemieckie!!!

prędzej wy przejdziecie na islam niż śląski i pomorze wróci do Niemiec nie tylko historia ale później doszła religia

Gość hfhwj
aber chujen dzikien wężeń machen

zum Niemka9983 --> szkoda ze cie nie wyjebali z polski za twoj skrajny nacjonalizm - pierdolony nazista. Niemka9983 --> nie martw sie, to czy kogos sie lubi czy nie lubi zalezy glownie od czlowieka. generalnie jak ty nie przejawiasz wrogosci do nas to my do ciebie tez nie. wielu niemcow sie z nas smieje i uwaza za gorszych bo jestesmy z biednejszego kraju - stad to sie bierze. nie daj polakowi odczuc ze jest gorszy to cie polubi.

Gość do zum Niemka9983
Po pierwsze Polacy nie " Polaczki " śmieciu , po drugie , jakim prawem używasz naszego języka ? Gadaj we własnym języku skoro tak nas nie lubisz hipokryto .

Gość Ja mieszkam w Niemczech
juz 25 lat i nie narzekam. Jak wszedzie sa tu tacy i tacy. Ogolnie nie mam do nich nic. Czy to nie obojetne ?? Jak mozna tak sortowac ludzi, spotykam rozne narodowosci, duzo podrozowalam i nigdy sie zle o zadnym narodzie nie wypowiadalam. To brak kultury w Polsce, wszyscy im na tej kuli ziemskiej przeszkadzaja. Co za stosunek do innych kultur i spolecznosci, gdzie was tego ucza w szkolach !!! Albo to ludzka zawisc ze inni maja sie lepiej ?

Gość aleamanda
dobryniemiectomartwyniemiec

Gość do zum Niemka9983
Polak nie lubi nikogo, juz takcy sa. Narzekaja na Arabow , na Rosjan, czechow , turkow, cyganow , rumunow, nie mowiac juz o murzynach. Warszawiacy nie lubia katowiczan, nazekaja na krakusow. Najlepiej zapytac sie czy kogos wogole oni lubia ?

Gość hahahahaa
polaki na swiecie nie lubic nikogo ino kochac czarny xionc katolicka,zakonnicuw i bracisków zakonnych a scegulnie kochac pedofil w czarnej kiecce

Gość do aleamanda
A po tym martwym nosisz ciuchy z lumpeksu !

Gość ladaco
hund raus na swoje:D

Gość W przeciwienstwie do
ciebie ladaco , mnie stac na to ze moge byc tam gdzie mi sie podoba. A w Polsce za euro tez sie pieknie klaniaja i usmiechaja. Nawet w Polsce potraktija mnie lepiej niz ciebie, bo dobrze zaplace.

Gość ladaco
na szacunek ludzi trza sobie zasłużyć z serca a nie za cash, w ten sposób to ja nawet bym na ciebie za cash nie chciał spojrzeć:P

Gość Takie zero jak ty
nie jest w stanie mnie obrazic, jedynie rozsmieszyc, bo Twoje komentarze sa zalosne. zegnaj.

Gość ladaco
ja vol ich habe herr general