Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the amityville czy jakos tak

znacie kogos, kto przez tabletki anty naprawde spieprzyl sobie zycie

Polecane posty

Gość the amityville czy jakos tak

przytul duzo i nie moze wrocic do starej wagi, czy zniszyczyl sobie gospodarke hormonalna, organizm itp. mowie o latach terazniejszych i tabletkach tych nowoczensych, nie sprzed 10 lat. boje sie brac hormony i zatsanawima sie, czy slusznie.

Ja brałam tabletki anty przez 2 lata. Zaczęłam jak miałam 16 lat. Najpierw brałam Novynette a potem Yasminelle. Nie przytyłam może dużo i podczas brania tabletek czułam sie dobrze (moze poza wahaniami nastrojów przed okresem) i byłam pod stałą opieką mojego ginekologa. Przestałam je brać we wrześniu zeszłego roku. Od tej pory ciągle spóźniała mi się okres (tak ok 1,5 tyg). Aż do stycznia. W styczniu dostałam okres a następny pojawił się dopiero pod koniec marca (dokładnie 30 marca) I dostalam go dzięki Luteinie, od której spuchła mi pochwa i zrobił mi się jakiś guzek. Ale guz już schodzi więc raczej to nic poważnego. Poza tym po odstawieniu przez kilka dni strasznie bolała mnie głowa i nie pomagały na to żadne tabletki no i jeszcze ból piersi. Mam zaburzoną gospodarkę hormonalną jak to powiedział mój ginekolog. Zaczęłam brać tabletki w młodym wieku i może to wszystko dlatego. Jeżeli miała bym je znowu brać poważnie bym się nad tym zastanowiła i nie wiem czy bym się na to zdecydowała po raz drugi.

Gość hyhyu
moze rzczywiscie za wczesnie aczelas brac, yhm. dziekuje za odpowiedz;)

Gość biznes
Witam! :) Oczywiście każdy chciałbym dostać za darmo doładowanie na telefon, lecz jest to prawie niemożliwe. W serwisie o ktorym zaraz powiem możecie zbierać doładowania poprzez zbieranie punktów ;D A punkty można zbierać czytajac artykuły [oczywiscie nie trzeba ich czytac, wystarczy ze a stronie spedzicie ok,.5 sekund :)], albo odpowiadajac na pytania! Im dłużej jestescie w serwisie i wiecej czytacie, nagrody staja sie TANSZE!! :D Za zarejestrowanie się z mojego linku na start dostaniecie 100 PUNKTÓW! W przeciwnym razie zaczynacie od zera, wiec klikajcie i zacznijcie zbierać punkty :) LINK DO REJESTRACJI: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=b0ec419be07f4e2bbd8f44e164295cdf jest też film o tym serwisie dla niedowiarków :) : http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-zdobywac-nagrody-poprzez-czytanie-artykulow Pozdrawiam :)