Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zankaa90

Sen w którym zdradza mnie kolega

Polecane posty

Gość zankaa90

Po raz drugi śniło mi się, że chłopak któremu w rzeczywistości sie podobam mnie zdradził w śnie.. i ta zdrada mnie w tym śnie zabolała. Za pierwszym razem zdradził mnie z przyjaciółką, a za drugim z siostrą... Nie wiem dlaczego mi się śnią takie rzeczy skoro on dla mnie chyba nic nie znaczy.. Wiem, że ja mu sie podobam ale to wszytsko.. Czy ktoś mógłby zanalizować mój sen?? Byłabym bardzo wdzięczna;))

Gość sennik....
jest ogólnie taka zasada w interpretacji symboli sennych, że po pierwsze nie interpretuje się ich tak jak leci, a po drugie, że zwykle znaczą zwykle coś przeciwnego. Przy czym ja mam taką zasadę, że koncentruję się jedynie na mojej własnej interpretacji. I że sen najczęściej jest odbiciem naszych codziennych myśli. I niejednokrotnie niczym więcej. Ale od Ciebie zależy, jakie znaczenie nadasz temu marzeniu sennemu.. Bo równie dobrze możesz temat olać... Wybór należy do Ciebie.

Gość zankaa90
czyli jak zinterpretowałabyś mój sen??

Twój sen znamionuje twe podświadome wahanie gdyż nie jesteś pewna czy startować z ewentualnym związkiem czy też nie, znamionuje właśnie obawę iż jeśli tego nie zrobisz ktoś ciebie ubiegnie a przecież możesz tego żałować bo to hipotetycznie może być / mógłby być dobry i udany związek z tym gościem.

Gość zankaa90
W sumie jest w tym troche racji, bo jestem bardzo niezdecydowana..:D

Gość zankaa90
w sumie moze jest w tym troche racji..:D