Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga14586

Błagam o pomoc...

Polecane posty

Gość nie taka mloda
co jak co ale fajna prowo xD

Gość Kinga14586
Ale myślałam, że razem połączymy siły, przeprowadzimy się do ładnego mieszkania, coś razem zrobimy ale to zawsze chciałam tylko JA, on nigdy.Jest zwykłym egoistą

Gość ty też nie musisz
TO GO ZOSTAW

Gość Kinga14586
Dziś mu o tym powiem, powiem mu: idź do żonusi i dzieci a mi pozwól być szczęśliwą.

A na czym ma polegać to "połączenie sił"? Przecież skoro nie stać Cię na podpaski, to chyba nie stać Cię na pół czynszu w apartamencie, tak? Czy chodzi Ci o takie "połączenie", gdzie Ty swoją kasę wydajesz na pierdolety, a on swoją pensję wydaje na apartament i szofera?

Gość ty też nie musisz
tak mu właśnie powiedz :D

Gość żalll pl
Niezależnie od tego, że lepiej zarabiający partner nie powinien Cię obżerać, to sama jesteś niezaradna i nie mam pojęcia dlaczego liczysz na to, że Ci się poprawi dzięki facetowi. :O Do roboty, a nie marudzić.

Gość Kinga14586
Nie wiem na co ja liczyłam, biorąc sobie faceta, tak naprawdę ofermę, która nie potrafi zapewnić swojej kobiecie byt, to dlatego tamta go zostawiła. Mam już tego dosyć...

Gość Do Kingi14586
gdzie mieszkacie? u Ciebie czy w wynajmowanym?

chyba lekko przesadziłaś pisząc ze na byłą rodzinkę wydaje ok 2000 tyś,nie jesteś zaradna więc sama sobie nie poradzisz a i pępkiem świata też nie jesteś by wkoło ciebie latał razem z prezencikami

Gość Ty przedszkolanka czyli
pedagog i nie wiesz takich prostych rzeczy ? NĘDZNA PROWOKACJA GŁUPIEJ SMARKULI

Oferma????? :D :D A to dobre! Facet utrzymuje 2 dzieci, kupuje im zabawki i fajne ciuszki, zostaje mu jeszcze kaski a Ty go od oferm wyzywasz :D Ty po prostu szukaj portfela z facetem a nie faceta z portfelem, bo to portfel jest Twoim marzeniem.

Gość Kinga14586
Już pisałam, że on mnie okrada ze wszystkiego.

Gość Kinga14586
Dziekuje wszystkim za wypowiedzi, postaram się to wszystko wnieść do dzisiejszej rozmowy. Mokrego jajka :-)

Gość Do Kingi14586
wiesz co? w taki sposob to naprawde lepiej go zmienic na innego wspollokatora. Tez mialam takiego kandydata na "wielka milosc", tylko, ze koles jeszcze splacal kredyt na mieszkanie, z zona i dziecmi w nim, splacal samochod zonie, chodzil kolo jej nowej pracy (zalatwil jej po znajomosci) a mnie chcial miec tylko do lozka i zeby zarobic na mojej rodzinie, bo moj tata zazrtowal, ze mi przepisal polowe domu na wlasnosc :D

Gość sonia1207
Jeżeli Ty jesteś powodem rozpadu jego małżeństwa,to bardzo dobrze ci tak!!!

Gość Kinga14586
Właśnie się wyprowadził! Otworzyłyście mi oczy, przyznał się dzisiaj, że postępował źle zaniedbując mnie i chce to naprawić a ja mu na to odpowiedziałam: już nie chce,.