Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szarii__20

Odstawienie anty

Polecane posty

Gość Szarii__20

No wiec tak ... bralam tabletki przez 8 miesiecy ( diane 35) z powodu bardzo nieregularnych miesiaczek.. okres spoznia sie juz 2 tygodnie ale podobno to normalne po odstawieniu ... jak dlugo powinnam czekac na niego? slyszalam ze do 3 miesiecy moze go nie byc i nie powinnam sie martwic... jestem ciekawa jak to teraz bedzie z regularnoscia.. moze sie poprawi...a jak nie ? to bede musiala do nich znowu wrocic ?? bardzo bym tego nie chciala ...

Gość Szarii__20
up up

Witaj ja również parę latek temu przerwałam anty Harmonet i dosyć długo czekałam na regularny cykl 8 miesięcy ; dostałam leki na wywołanie miesiączki i potem było ok

Gość Kaami
zazywałam Yasminelle (dwa opakowania) miałam po nich starszne nudnosci wiec postanowiłam całkowicie odstawic dokładnie 22-go, cztery dni po odstawieniu pojawiła sie miesiączka trwała 5 dni nie biore juz od 18 dni a dzisiaj rano miałam lekkie plamienie tylko przez chwile a do tego starsznie mnie bola jajniki co to oznacza????????????

ja bralam mercilon ponad trzy lata, po odstawieniu ich okresu dostalam od razu, pozniej okres tez sie uregulowal...

Gość pomocna _ dlon
ja pierwszy okres po odstawieniu tabsow(yasminelle) dostalam tydzien pozniej niz dostalambym gdybym brala dalej tabsy . Teraz zbliza sie drugi i jestem ciekawa jak to bedzie tym razem.Tabletki bralam rowno rok, i podobnie jak Ty bralam je na uregulowanie cyklu, jednak teraz sie zastanawiam czy to cos dalo. Napewno jezeli chodzi o cere, wczesniej, zanim jeszcze bralam tabletki przezd kazdym okresem wyskoczyl mi jakis syf na twarzy, teraz nie mam na twarzy nawet najmniejszej krostki

Gość pomocna _ dlon
Tak przy okazji wymiany doswiadczen o tabsach, mam do Was pytanie odnosnie wagi, przytylyscie? schudlyscie?moze bez zmian? bo ja sie caly czas czuje taka obtluszczona, przed tabsami przy wzroscie 168 cm wazylam 50-52 kg,dawno sie nie wazylam ale mysle ze przez ten rok brania tabletek stopniowo przybylo mi z 6 kg i waze teraz kolo 58, dla mnie to duzo, cwicze juz od jakichs 3 tygodni i jak na razie nie widze zadnych zmian, callulitu od tych tabsow dostalam strasznego, tez czarno widze pozbycie sie tego swinstwa, jak to u Was wyglada??

Gość pomocna _ dlon
*cellulitu

pomocna-dlon Ja też się nabawiłam cellulitu przez tabletki, w prawdzie miałam tam malutki ledwo widoczny a teraz ledwo ścisnę i już widać. Od maja zeszłego roku Yasminelle przez 7 opakowań, i teraz Yaz. Jeśli chodzi o kilogramy, nie przytyłam albo stoję w miejscu albo chudnę 2-3 kilo. Niestety to, że przytyłaś to przez to, że tabletki zwiększają łaknienie i musiałaś zacząć więcej jeść. Ciężko się będzie pozbyć cellulitu. Ja 3-4 razy w tygodniu stosuję peeling kawowy z Joanny, do tego każdą kąpiel kończę zimnym prysznicem :) trochę się zmniejszyło. Mam jeszcze serum termoaktywne z Eveline ale stosuję go raz na ruski rok bo strasznie piecze.