Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulinna

Yasmin + krwawienia -> możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość ulinna

Od tygodnia chce mi się wymiotować, słabo mi. Jestem na szóstej tabletce tego opakowania, ostatni raz uprawiałam seks cztery dni temu - przy poprzednim odstawieniu krwawienie przyszło normalnie. Jak wygląda przypadek tych dwóch procent, czy nadal występują krwawienia między opakowaniami mimo ciąży? Jak się ją wtedy rozpoznaje? Mam biec po test, czy puknąć się w czoło?

Gość ulinna
jest tu kto...?

Gość lady lady24
w przypadku ciąży krwawienie z odstawienia zaniknie lub będzie bardzo słabe, inne niż do tej pory i na pewno byś to zauważyła. Twoje objawy najprawdopodobniej są związane z czymś innym. Może organizm zaczął się buntować na tabletki??? Jeżeli przyjmowałas tabl. regularnie i nie było wymiotów, biegunek itp. to szanse na ciążę są bliskie zeru. Dla uspokojenia (tylko twojego spokoju, bo myślę, że w ciąży ni jesteś) zrób test. Branie tabletek nie wpływa na jego wynik. Pozdrawiam :)

Gość ulinna
Od kiedy biore tabletki, krwawienia mam raczej skąpe, ale to chyba sie wiele nie roznilo od poprzednich. Nawet trwalo z dzien dluzej. Nie panikuje juz. To moje czwarte opakowanie, kiedys miewalam mdlosci po dlugie tygodnie bez powodu. Dobrze wiedziec, ze krwawienie sie jednak czyms rozni ;) Dziękuje@