Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoze ktos moze?

Jak sie ubierac by wygladac dobrze??

Polecane posty

Gość pomoze ktos moze?

Chcialabym prosic o cenne wskazowki mianowicie tego co zawarte w tytule.. Mam ok 160, jestem troszeczke przy kosci, gl uda, brzuch i teraz z deka ramiona ;/ W jaki sposob zatuszowac kraglosci??

musisz się dokładnie opisać żeby można coś poradzić inaczej to jak wróżenie z fusów:P szyja, ramiona, piersi, talia, brzuszek, biodra, pupa, nogi, uda, łydki stopy. np. szyja: krótka długa, ramiona: za szerokie, wąskie, proporcjonalne, masywne, szczupłe... bo jak piszesz krągłości to może różnie wyglądać. najbardziej zwróć uwagę na zaburzenia proporcji. można być bardzo proporcjonalnym mimo problemów z waga.

Gość ajt
czysto wystarczy sie ubierac. ostatnio widzialam panienke wypindrzona, paznokcie roznowe, bluzeczka kusa i ramiaczko od biustonosza z bialego sie czarne juz zrobilo. bleeeeee

bruschka-> ja nie jestem stylistką. mogę ci coś doradzić ale to wiedza oparta na spotrzebowaniach, tym co przeczytałam co widzę i mi się podoba:) jak wyślesz fotkę na pewno odpiszę i postaram się coś doradzić. nie zapomnij także opisać co ci się podoba w sowim ciele a co nie. to jest bardzo subiektywne i często kobiety wyolbrzymiają lub całkowicie akceptują swoje wady/zalety. a ważne jest żeby się dobrze czuć dobrać ciuchy do siebie. jedna kobieta będzie narzekać na swój biust że jest za mały a druga z tym samym rozmiarem uzna go za odpowiedni a nawet duży. wszystko zależy od tego jak się postrzegasz.