Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwne to jest

Nie rozumiem ludzi którzy

Polecane posty

Gość Dziwne to jest

garną się do osób którzy ich krzywdzą a nierzadko tych co są dla nich dobrzy lekceważą. Dla nich inteligencja ludzi co są do nich wredni znaczy więcej niż dobroć nie inteligentnych. Jeśli już inteligentna osoba bardzo zrani to się z nia zazwyczaj nie chce zadawać ale jeśli nie bardzo to się do niej garnie. Większość osób tak robi.

Gość informatyk co ma ciężkie życie
Cóż świata nie zbawisz wydaje mi się że faceci lgną do kobiet trudno dostępnych bo to jakieś wyzwanie i dla tego czasem dają się wbijać pod pantofle :)

Gość Dziwne to jest
Może i tak ale to się też często zdarza w przypadku osób tej samej płci. Ludzie wolą mieć inteligentnych przyjaciół iniż dobrych.

Gość Dziwne to jest
Nie zależy im na miłości nie inteligentnych.

Cóż to za komiczne szufladkowanie? Osoba inteligentna jest zła do szpiku, a mało inteligentna dobra? Ja jestem inteligenty, a za razem dobry ;) Więc proszę nie szufladkować. Dlaczego ludzie lgną do inteligentnych? Bo te osoby są po prostu bardziej ciekawe, ambitne i obyte. Osoby mało inteligentne dosyć często cechuje zadufanie, elementarna wiedza i bezbarwność. Zatem pytanie powinno brzmieć dlaczego ludzie lgną do inteligentnych bardziej niż do 'głupszych', a nie złych/dobrych.

Gość Dziwne to jest
Nie wszyscy inteligentni są wredni ale dużo osób takich jest i jest bardziej lubianych niż dobrzy i inteligentni.

Gość Dziwne to jest
chciałem napisać niz dobrzy i nie inteligentni.

Gość Dziwne to jest
Jak już napisałem nie wszyscy inteligentni są wredni ale nie jedna osoba taka jest a w dodatku dumna z siebie i pogardzająca ludźmi mało inteligentnymi.

Gość Dziwne to jest
Nie rozumiem dlaczego inteligentni nawet jeśli są wredni to przebywaja w szerokim gronie osób. Takie osoby znajdą kolegów/koleżanki to tu to tam. Tak nie powinno być.

Jeśli ktoś ma wielu znajomych to moim zdaniem jest osobą ciekawą i otwartą, a nie tylko inteligentną. Możliwe, że łączy się to w jakimś tam stopniu z intelektem, co nie znaczy, że osoba mało inteligentna nie jest w stanie zdobywać znajomych. W sumie to zdumiało mnie to co tutaj piszesz. Wydaje mi się, że osoba bez znajomych jest albo nieśmiała albo nieciekawa, a nie mało inteligentna.

Gość Dziwne to jest
Ciekawi ludzie to zazwyczaj inteligentni. Napisałem to bo zaobserwowałem wcześniej że do wielu inteligentnych ludzie lgną którzy w dodatku są wredni.