Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny raz stracilam

Kolejny raz zostalam oszukana teraz juz nigdy nie zaufam facetowi

Polecane posty

Dlaczego zawsze trafiam na takich klamcow i wykorzystywaczy? Dlaczego jak nawet mi sie nie podobaja to potrafiom latac za mna i w koncu sie zakochuje a pozniej nagle kontakt sie urywa? Stracilam chec do zycia. Czuje sie tragicznie

Gość marttynkaa200999
ile byliscie razem?Ja mam to po 10 miesiacach zwiazku w tym 4 mieszkalismy razem.olal mnie.

ja krotko ale niedawno zaczelo mi zalezec, nie zakochuje sie szybko, bylam bardzo dlugo sama mam dystans a tutaj jeszcze takie cos... nie wiem juz chyba zawsze bede sama:(

Zaufasz,zaufasz. Teraz jesteś rozgoryczona ale potem przyjdzie samotność i znów się zakochasz. Nikt nie chce być sam.

Gość dlaczego w srodku zdania
"potrafiom" :O :O moze zamiast facetami zajmij sie materialem ortograficznym z podstawowki, co? :O :O

Gość akaka
mialam podobnie, nadal mi mowia ze zaufam i sie zakocham, a jestem juz 1,5roku sama

A może facet odszedł, bo nie czuł odwzajemnienia uczuć z Twojej strony i Twojego zaangażowania? Może zbyt długo byłaś "zimna" i nie angażowałaś się za bardzo w ten związek? A uczucie, które pojawiło się, pojawiło się jednak za późno. :(

Gość mogl to powiedziec , anie ucie
kac, widocznie mu nie zalazalo

Gość supersupemsmmmaa
wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go kiedy spotkasz tego Właściwego :)

Ja też już żadnemu nie zaufam. Już się nie oszukuję, że będzie inaczej. Kiedyś przychodzi kres wytrzymałości, myślę, że każdy ma w sobie limit uczuć. Nie chce mi się już ryzykować, żeby znów dostać po dupie - nie warto.