Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyu3ri

Czy opłaca się iść do technikum?

Polecane posty

bo to forum ogólnodostępne oraz że koniec świąt dzieciarni się nudzi to piszą głupoty. Gorzej już tylko jest na czatach.

Gość kask motorowy
wlasnie jeden z nich tu przydreptał ;D pewnie jeszcze raczkuje

Gość kask motorowy
no to dajesz ; d

to jest właśnie internet i poczucie bezkarności. Łatwo kogoś zbluzgać. Ogólnie teraz młodzież jest agresywna. Takie czasy nastały.

Gość kask motorowy
niestety ; d ale oni są śmieszni,nie należy się tym przejmować.To cop\ piszą świadczy o ich inteligencji i wychowaniu

Gorzej gdy się taką młodzież spotka na ulicy zaczepki wyzwiska jeszcze można oberwać za nic.

Gość kask motorowy
dlatego się nosi coś do obrony.Ja np noszę paralizator ;] bo wiadomo,nawet najlepszy bokser nie poradzi sobie z 10 typkami z nożami...

tylko można trafić na 3-4 nastolatki wypite zbluzgają Cię od różnych. Nie ma co nosić paralizatora bo zrobią z Ciebie napastnika że bogu winne dziecko atakowałeś

Gość kask motorowy
nie no,na dzieci to się nie rzucam ;d chodzi mi juz o takie przypadki typowego zagrożenia życia...jeśli ktoś się na mnie rzuca albo coś...ten paralizator już mi sie raz przydał

Gość czesc idioci
co slychac w waszym zawszawym swiecie?

tylko uważąj trafisz na kogoś co ma słabe serce i tragedia gotowa. Mnie raczej nie zatakują wyglądem odstraszam:)

Gość czesc idioci
jestes tak wstretna i wredna

Gość kask motorowy
no trudno,to,że może miec chore serce to w tym momencie nie powinno mnie obchodzic ;] o swoje serce musialbym dbac ;d a to niżej to podszyw ;d

Gość kask motorowy
no ,ja tez.dobranoc

Gość prawiczek86
To załóżmy, że dwie osoby chcą pracować w kopalni pod ziemią. Kogo przyjmie do pracy pracodawca? Technika górnika, czy magistra po zarządzaniu i marketingu?

Gość sdhds
sadze ze lepiej wybrac sie do technikum . po technikum mamy jakis okreslony zawod a po liceum tylko matura ktora w dzisiejszych czasach ma kazdy . nic nie stoi na prszeszkodzie by o technikum isc na studia .

Gość gość
dokladnie, a jak zalapiesz pasje do czegos to i tak mozsz isc na studia :) ja np poszlam tu www.wshig.pl bo bardzo lubie gotowac

Gość gość
Liceum w liceum masz mature i co z tego jak jej niezdasz to jesteś w d***e a jak zdasz i niebędziesz miał się jak utrzymać to też jesteś w d***e no a co z tego że jest rok krócej i g****o bo po liceum musisz iść na studia i robić szkolenia niewiadomo ile więc masz w chuj straconego czasu Technikum technikum jest to samo co liceum tylko masz dodatkowo zawód masz je cztery lata ale bierz poduwage to: - masz praktyki i zapewne przyjmą cię odrazu do pracy jakiej chcesz po studiach ponieważ masz doświadczenie - po technikum możesz się utrzymać na studiach ponieważ możesz iść na zaoczne i w tygodniu zarabiać dobrą kase a nie tak jak po LO koszenie trawnika u sąsiada - masz zawód i niemusisz iść na studia a jak już to idziesz tylko po to aby dostać awans lecz niezawsze - w technikum masz więcej czasu niz przygotowanie do matury a w lo jak i w technikum przygotowują do tej samej matury więc prosze mi niemówić ze technikum jest gorsze bo stracony jest rok!!!! lepiej stracić jeden rok niż całe życie po lo jeżeli matury nie zdasz