Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek_bankowiec

Co sądzicie o kimś takim jak ja ?

Polecane posty

Mam lat 40 moje zarobki netto około 3000 (stan na marzec 2010) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy ---------- co o mnie sądzicie ?

informacje dodatkowe 1) Boję się krzyku mężczyzn 2) Boję się krzyku kobiet 3) Kiedy coś deklaruję na przykład że będę chodził na kurs to szybko rezygnuję bo nie chce mi się wstawać wcześnie 4) Najbardziej lubię chodzić po mieście i oglądać ciągle te same księgarnie i budynki w których pracowałem 5) Lubię chodzić do bufetu jednej z uczelni aby tam obserwować kobiety (patrzeć na ich twarze, nogi pośladki) 6) Każdej nocy się onanizuję wyobrażając sobie, że jestem karany cieleśnie przez nauczycielkę 7) Jak rano wstaje to myślę o tym aby czytać gazety 8) Nigdy nie miałem dziewczyny bo się boję że mogła by ode mnie czegoś wymagać i nie mógłbym po pracy spać i chodzić po mieście 9) Nie piję alkoholu 10) Lubię wchodzić na czaty prowokując tam kobiety do wyjawiania mi gołej prawdy o nich, one często ulegają i tą gołą prawdę wyjawiają mi 11) w 2007 roku głosowałem na PiS Czy to prawda, że jestem trutniem i tak zwaną ciota ?

Gość o la la ... facet
nie wiesz co straciłes przez te ostatnie swoje 20 lat i co nadal tracisz Do dzieła chłopie Baby nie są takie straszne Też się stresują przy poznaniu, musisz przyjąc inicjatywę, no i nie rób tego błędu co tutaj, nie zaczynaj od swojej charakterystyki bo kobiet guzik to obchodzi ile zarabiasz, czy masz prawko itd. ... Powodzenia :)

Gość dupa jesteś i tyle

Gość Runiczka Akasha
40 lat i nie dupczyłes????????????:D

ja myślimy żeś jest dupa wołowa i tyle :) wejdz sie w garść facet i sobie kobite znajdz bo czas najwyższy no i sie wyprowadz od matki bo to juz lekka przesada jest...

Gość klipoklita
mam własne fobie nie zajmuje się cudzymi. ale nic nadzwyczajnego. przykro mi orginalny to ty nie jesteś. taki sobie stopień wypaczenia

Wszystko to nic, ale że głosowałeś na PiS dyskwalifikuje Cię u mnie już na starcie :)

Gość krejzolka taka jak Ty
dobre :D ...bo polskie ;-)

Gość samotnik?
na twoim miejscu pierwsze co bym zrobił to przestał walić konia na początek rób to żadziej z czasem wogule to popęd seksualny i chęć bycia z kimś powinien sie pojawić

ooo tak,jestem za,bierz przerwe,bierz!!!! z nią na pewno doznasz przyjemnych doznań erotycznych,delikatnie muskając wargami jej malutkie,słodkie tzytzuszeczki :classic_cool: :D:D zapomnisz o nauczycielce i może przekonasz przerwe,że nie potrzebuje operacji :) no ale jak sie uprze,to jej ją zasponsorujesz,stać Cie :)