Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blubol11

22 latek vs 30 letnia kobieta

Polecane posty

Gość blubol11

Cześć Pytanko do pań ok. 30 lat. Mam 22 lata i cholernie mi się podoba pod każdym względem, kobitka 30 lat. Pomimo że jestem dojrzalym chlopakiem to trudno mi wyczuć jak obchodzic się z 30 latką. Możecie mi podpowiedzieć drogie panie o czym moge z nia rozmawiać i w jaki sposób żeby postrzegała mnie za dojrzalego, faceta a nie szczeniaka? Dodam że to inteligentna i zdystansowana do życia babka. Pozdrawiam

szczerze? to nie wiem czy bym chciala zdawac sie z mlodziencem mlodszym ode mnie o 8 lat... nie wiem co ci poradzic... sprobuj sie z nia spatkac na kawie , wyczujesz co lubi i jakos to bedzie ...

Gość blubol11
Widzisz a ja z pewnych względów nie chce zadawać się z 18 latkami, bo według mnie nie maja nic ciekawego do powiedzenia, a po za tym juz się wyszlałem i szukam czegoś innego, a ponieważ na tej mi zalęzytochce opracować właściwe podejście

wiem, ale serio nie wiem jak by mnie mial urzeknac o 8 lat m,lodszy chlopak...

Gość urzec nie urzeknąć
może urzec jak jest zabawny, fajny i inteligentny i ma coś do powiedzenia

Gość rgetg
blubol11 co ty pleciesz chlpie.Masz dopiero 22 alt i pioszesz,ze sie wyszalałes. Po co stara baba.

Gość dla mnie to dziwne

Gość raczej watpliwe
zeby potraktowala cie powaznie

Gość mateoseven
bylem w takim zwiazku identyczna różnica wieku było cudownie

Gość blubol11
Wyszalalem tak ze mi sie nie chce juz. Po za tym chorowlem na raka otarcie o smierc zmienia podejscie do zycia, chcialbym zalozyc juz rodzine a dziewczyny miedzy 18-20 lat to dla mnie smiszne stworki, nawet z urody czego im brakuje. Po za tym ta 30tka wpadla mi wyjatkowo w oko i serce potem

Gość Ameeeeliaaaa
wszystko zalezy od tego jakiego rodzaju jest wasza znajomosc, czy masz mozliwosci bycia z nia sam na sam itd.

Gość sajonarrraaa
Jeśli traktujesz te znajomość na poważnie i myślisz o niej z przyszłością to wspaniale. Myślę, że masz szanse, musisz tylko pokazać się jej z dobrej strony i ją do siebie przekonać, bo z uwagi na różnicę wieku, ona będzie miała pewnie opory, ale nie zrażaj się tym i powodzenia!

" Widzisz a ja z pewnych względów nie chce zadawać się z 18 latkami, bo według mnie nie maja nic ciekawego do powiedzenia," HOHOHOHOHO, szczeniak wysoko mierzy heheheh :) a myślisz, że w mniemaniu tej 30-tki taki gnojek jak ty ma coś ciekawego do powiedzenia? co masz do zaoferowania dojrzałej lasce poza swoimi buzującymi hormonami o gadką o World of warcraft? :D

Gość blubol11
Jestem biedny :(

Gość bierz co chcesz chłopie

Gość poczekaj kilka lat
jak będziesz po 30 to różnica nie będzie tak razić w oczy a i wspólnych tematów będziecie mieli więcej .

Gość moja kumpela ma mlodszego 8lat
i dobrze im sie uklada. sprobuj .

Gość 31 - latka
ja byłam z mężczyzną który był ode mnie o 8 lat młodszy. Ja 31 on 23. Wspominam ogólnie całą zanjomość bardzo miło ( szczególnie jesli chodzi o sferę intymną ), ale intelektualnie kompletna przepaść. Bylismy i jesteśmy zupełnie na innym etapie życia. W sumie to nie ma co generalizować - może ty jesteś znacznie dojrzalszy niż on. Ale powiem Ci, że nie zrażaj się ... próbuj. Kobietą dojrzałym podobają się młodsi mężczyźni, dają się im poczuć znowu młode, dowartosciowują je w pewien sposób ... Na pewno musisz ją utwierdzić w przekonaniu, że różnica wieku nie jest dla ciebie żadnym problemem, że się jej nie wstydzisz. Mi mój partner kilka razy dał odczuć, że to stanowi dla niego problem ( choć wizualnie w ogóle nie było widać tej różnicy wieku, ja wyglądam na duzo młodziej, a on dużo poważniej ). Powiem ci, że początek mojej znajmości był bardzo ciężki, bałam się ludzi, ich reakcji - że stara baba wzięła sobie młodzika. Powodzenia Ci zyczę i wytrwałości.

Gość do blubol11
Warto to zrobic z ta kobieta. Sa pary z twoim wiekiem i roznica i tak.Jak nie podejdziesz to nie bedziesz wiedzial.Powodzenia chlopie.