Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutmirlajttt

Po świętach mam zawsze doła...

Polecane posty

Gość tutmirlajttt

Okres świąteczny spędzam zawsze w gronie rodzinnym: wśród ciotek, wujków, kuzynek, kuzynow.. I zawsze zostaje we mnie smutek. Smutek, że jestem w podobnym wieku jak oni, a... nie mam swojego mieszkania, męża, dziecka, swojego samochodu.. Kuzynki przychodzą ze swoimi męzami, dziecmi, są tacy szczęsliwi, promienieją radością, mają piękne mieszkania. Układa im się wszystko znakomicie. A ja.. niedlugo trzydziestka stuknie, a tu.. ani męza, ani dzieci, ani mieszkania.. Smutno mi, że nie moge trafić na wlasciwego mezczyzne, że nie układa mi się tak jak pozostalym czlonkom rodziny-kuzynkom, kuzynom, siostrze..

Gość Pan Antoni Zbyszko (PoloCokta)
NA swieta chodzilismy na kremówki

Mam to samo, z ta róznicą, że jestem troche młodsza. Ciesze się, ze te święta się konczą i ze jutro już trzeba iśc do pracy, przynjmniej czlowiek sie czyms zajmie to tak nie rozmyśla:O

Gość wregwergewr
Gdyby innym było tak samo jak tobie, nie miałabyś być może motywacji do szukania zmian. A tak to twoja frustracja prowokuje do kombinowania jak to zmienić. Nie dołuj się tylko spróbuj znaleźć lepsza pracę lub coś odlożyć, podrywaj facetow w necie, może jakiś nada się na partnera... Powodzenia!

Gość tutmirlajttt
ASle.. ja stracilam nadzieje ze w tym wieku spotkac normalnego fajnego faceta..

Gość mam tak samo tylko ze
wkrotce stuknie mi 34 :-(