Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I twardo stapajacy po ziemi

Smieszy mnie to no real !!

Polecane posty

Jak czytam - kto wylize mi cipke ? No i odpowiedzi -Ja chetnie-- Nie wyobrazam sobie lizac ciipy nieznajomej :-) Moze i pieknej ale w koncu obcej, mozesz co zlapac, albo lizac sperme poprzednika itd. "Albo musze poruchac, sa chetne " i znowu moze czaic sie jakies chorobsko, no i kobiety ida z nieznajomym do lozka ?? hahaha Chlopie zwal se konia i potem czytaj topik !!! W realu po zwaleniu konia wylaczysz po prostu PC i pojdziesz myc auto !!!!! Albo umowisz sie z kumplem na piwo !! Wiesz jak mysli kobieta ??? Kobieta mysli dokladnie tak jak facet krotko po spuszczeniu.

Gość Kucharz rucharz
Natomiast ja myślę że do farszu na kaczkę należy dodać tylko jedną porcję majeranku, a nie trzy kurwa.

i tak trzymac

A jak ktoś nie ma auta :( i korzysta z MAK-a :) a jego koledzy to abstynenci :( to co wtedy? ...nie ma za dużego wyboru, jak stać się tylko królem minety :P :P

Net jest od tego by pomarzyć i ludzie spełniają swoje fantazje bez potrzeby wychodzenia z domu. Za literkami kryją się autentyczni ludzie ze swymi uczuciami, więc dajmy się im zabawić.... Ma to też inną zaletę, HIV i inne choróbska nie przenoszą się :) Właściwie to czekam kiedy kafe będzie w 5D;)..toż dopiero będzie rozpusta:D:D:D Ps.....kolorowych....:)

Gość ale po czymmmm
fev dobre:D :D powinna byc w 6D:D a ja przejde na etat pisarki erotycznej:D jestem w tym na prawde dobra:D:P