Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea 30

jak zyc z nerwicą?

Polecane posty

Gość O ile sie orientuje , to
Alkohol i nerwica, to poglebianie choroby. To wyglada tak ze pod wplywem alkoholu jest odwaga. Alkohol tak narusza system nerwowy, ze bez niego organizm nie umi funkcjonowac, no i wystepuja leki i t.p. Po spozyciu alkoholu wraca odwaga do normy i samopoczucie. Alkohol to srodek uspakajajacy, ktory uzaleznia.

Gość wrwrwrwrwrwo
wiesz co?ciezko napisac ja sobie radze bo przy ataku gigancie odbiera mi jasnosc myslenia:O.....ale postanowilam sie ODCZULIC,ze tak to nazwe.czyli.......rzucilam sie na pozarcie nerwicy. np.markety..kiedys to byl taki koszmar ,ze szkoda gadac. w akcie desperacji postanowilam kiedys wytrzymac caly atak w sklepie.potem drugi i trzeci.czwartego nie bylo:)czasem niepokoj ale do wytrzymania. w taki oto sposob wylazlam z domu:)nie jest to łatwe bo jest bardzo nieprzyjemne...... mimo całych przykrych objawow warto odwazyc sie .pomysl?co ci z takiego zycia ,ze po bulki strach isc?lepiej pasc wreszcie i tyle. tyle udalo mi sie osiągnac.w domu jest gorzej.....potrafi tak mna trzepac ,ze hej!ale i tu znalazlam malutkie wyjscie.natychmiast po ataku sie otrzepuje i robie swoje.nie analizuje tego co sie wydarzylo.zajmuje sie zyciem i tyle nie pisze ,ze radze sobie i jest ok.wiem tylko ,ze te male kroczki daly mi wieksza swobode ,porawily humor(wpadlam w zajebista depresje)poczulam ,ze chociaz troche nad tym panuje.......... ale lekko nie jest...

Gość Do nivea 30 , powinnas
miec dobrego neurologa, bardzo dobrego. Wiem ze sa rozne metody, psychoterapie, akupunktury. Ten dzial medycyny jest bardzo w tej chwili rozwiniety.Poniewaz nerwice i psychika to 99% przyczyna innych chorob. Ja wybralam dobrego specjaliste, ktory mi to tlumaczyl, zebym nie bagatelizowala. W kazdym razie ja jestem poza Polska. Ale mnie ostrzegano , nie czekac dmuchac na zimne i to tu jest bardo powaznie traktowane.

Gość wrwrwrwrwrwo
wlasnie przeczytalam ,ze do corki na przedstawienie nie mozesz isc.wiem cos o tym.. zebranie rodzicow to byl koszmar..ale jak to ja..czarno w oczach,głowa rozszalala,oslabienie,tetno lęk,,ale polazlam na KAZDE !wyobraz sobie ,ze na pierwszych tak wbijalam paznokcie w krzesełko ,ze zawsze polamalam.bylam spocona ,dzika ..siadalam bliziutko drzwi.a fuuuuuuuu!:O teraz-luzik:)-oswoilam france...:classic_cool:

Gość nivea 30
dziekuje ze napisalas i trzymam kciuki zebys zawsze z tą cholerą wygrywala ja tez walcze z nia z roznym skutkiem...ona zniszczyla moje zycie...nienawidze jej

Gość nivea 30
ja tez mieszkam w uk,kiedy poszlam do lekarza mowiac mu ze mam takie i takie objawy ,ten dal mi test do rozwiazania i na tym sie skonczyło :(

Gość nivea 30
wrwrwrwrwrwro teraz-luzik -oswoilam france...--ale mnie rozbawilas tym zdaniem ja tez gdzie nie pojde to siadam blisko drzwi zeby miec pewnosc ze zawsze moge wyjsc (uciec) pomysl co przeszlam lecąc samolotem :o

Gość Ja pisze z De
Ale od poczatku bylam potraktowana bardzo powaznie. Lekarz, rozmawia ze mna kazdym razem z godzine, pyta , obserwuje , pociesza , powiedzialabym widac ze lubi swoj zawod i chce pomoc. Ma dobre opinie w testach.

Gość nivea 30
podnosze

Gość nivea 30
dzisiaj jest troszke lepiej ..ale nadal mi ciezko :(

Gość wrwrwrwrwrwrp
witam :) ciesze sie ze lepiej sie czujesz:) napisz mi jak wyglada u ciebie sprawa ze spaniem.... mnie przesladuja pobudki pt.jezu umieram:O!chwile to trwa i zasypiam...😠

Gość nivea 30
WITAJ! no u mnie bardzo podobnie,wydaje mi sie ze serce za szybko mi bije niz powinno i za chwile tak wlasnie mi sie robi..i juz panika :o byl okres nocy bezsennych ,strasznie sie meczylam,teraz jest w miare ok gdyby nie te napady paniki....bbbbuuuuu :(

Gość Sussanne321
Czy przy nerwicy wypadaly wam wlosy ? Jak dlugo sie regeneruja ?

Ja równiez miałam nerwicę lekowo - depresyjną, bylam miesiac w szpitalu psychitrycznym , lecz nie powadali mi zadnych psychotropow , zazywałam tylko lorafen tabletki na sen, miałam lęki, bałam sie ze zwariuje, uczucie oszołomienia towarzyło mi przez cały dzien, do tego miałam depersonalizacje -czyli poczucie utraty własnej tożsamosci, nie czułam własnej osoby, patrzyłam na siebie w lustrze i siebie nie dostrzegałam,straszne uczucie nikomu tego nie życze.Ktoregos dnia moja mama dostała od kolezanki z gazety wycinek dotyczący Jana Wróbla Bioenergoterapeuty, wybrałam sie do niego na wizytę i polecił mi sok Noni, pomogl on wielu ludziom na rózne schorzenia, wypiłam 2 butelki i wszystkie objawy przeszły mi jak ręką odjął, tak wiec miałam wielkie szczescie ,ze z tego wyszłam, słyszałam,ze ludzie latami się mecza z tą straszną choroba, poniżej zamieszczam link do tego soku http://www.hawaiianstyles.pl/jan-wrobel.html Spróbujcie może akurat okaże się pomocny w waszym przypadku.Zyczę powodzenia!

Gość Srookannda123
To pewnie jakas reklama, a tak naprawde ?? Czy cos bierzecie co i jak dlugo ?? Jak dziala ?? Czy pomaga ??

hej, napiszę krótko żeby nie zanudzać. z moją nerwicą borykam się od 2009 rok, kiedy powypadku zaczełam doszukiac sie ze lekarze mnie zle zbadali, chociaz z wypadku wyszłam cała i zdrowa. w szpitalu wylądowałam dwa arzy potem chodzilam pzrez pol roku do neurologa ale nic nie znaleziono, potem objawy jakos przeszły, pojawilały się ale nie pzreszkadzaly az tak w prawidlowym funcjownowaniu, po roku znowu objawy sie nasiliły (nie bede ich opiwywać bo są dokladnie takie same jak u wszystkich nerwusów) pomeczyłam sie z nimi dwa miesiace iumowilam sie na spotkanie do psychologa - 3 wizyty i juz wszystko ok,i znowu pozostał leki strach, do którego zdazyłam się przyzwyczaic, od tamtego czasu mineło pol roku, teraz stany gorsze znow się pojawily, zadzonilam do moje pani psycholog i ona mi powiedziala ze nerwica jest jak grypa, NIELECZONA ZAWSZE POWRACA, także ja się umowiłam na wizytę do pani psycholgo bo zamierzam sie z nerwicą rozstać raz na zawsze. nie chce juz bac sie wychodzic rano z łózka z obawa ze znowu mi bedzie słabo itd. takze dziewczyny walczmy z tym wstrętnym wrogiem

Gość nivea 30
Dziś w nocy przyszedł do mnie Lech Kaczyński i powiedział ,że moją życiową misją jest zniszczenie PO i odgryzienie kutasa Tuskowi Ale spoko jestem normalna

Gość nivea 30
Właśnie zadzwonił do mnie brat i powiedział ze razem z matką zajebali ojca i zjedli jego mózg

Gość wrwrwrwrwrwrp
a mnie objawił sie Jezus i powiedział ,że mam MOC bo pochodze z rodziny Rycerzy Jedi