Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chodzić czy nie chodzić? na aerobik?

Polecane posty

Gość

mam problem ponieważ od dziecka często chorowałam przez to nie cwiczyłam na wfw szkole, teraz jako dorosła osoba chciałam trochę wzmocnic swoja kondycje fizyczna i zapisałam sie na aerobik, niestety na pierwszych zajeciach przekonałam sie ,że cała gruba jest juz zaawansowana w tym sensie że znaja wszystkie układy ja nie wiedziłam jak sie ruszać gubiłam krok cały czas. potem jak przyszły inne ćwiczenia to tez ćwiczyłam jak ostatnia ciamajda, instruktorka cały czas podchodziła do mnie i ustawiła mi to noge to ręke, a jedna z kobiet taka koło 50 cały czas do mnie , ze nie mozna byle jak że trzeba sie do rytmu ruszać. było mi strasznie głupio i czułam sie niezręcznie. jestem osoba niesmiała i lecze sie na depresje i bardzo źle znosze krytyke, nie wiem co robić czy chodzic dalej na ten aerobik> dodam ze zaraz po zajęciach potargałam cały karnet.

Gość Gabby23
ja bym chodziła dalej

Gość
straszna miała ochote na ten aerobik ale jednak chyba dam sobie spokój i wybiore jakis sport bardziej indywidualny

Musi ci to sprawiać przyjemność jak masz się męczyć to odpuść. przynajmniej ja tak do tego podchodzę. Zmęczenie przynosi frajde jak psychicznie jest się wypoczętym nie możesz się steresować. Dlatego ja lubię bigać na ile mi praca pozwala i mam czas to zawszę na trochę wyskocze. Zrób jak uważasz ale przemyśl to dobrze, jak się uprawia jakiś sport gdy już się na niego zdecydujesz nie można od tak odpuścić mimo że będzie ciężko. Pozdrawiam.

Gość
ja po prostu nie wyrabiam zawsze byłam ciamajdowata do wszelkich sportów bardzo szybko sie mecze robie sie czerwona i czasami krew mi sie z nosa lubi puscic, taki obciach ze hej, a na tym aerobiku wszystkie laski wysportowane zdrowe pełne energiii

A może w Twoim mieście jest jakiś inny klub w którym jest aerobik i dopiero powstaje nowa grupa??:) wtedy wszyscy będą zieloni i nikt nie będzie znał wcześniej układu i nikt nie będzie nikogo znał więc Tobie będzie raźniej :) Nie poddawaj się kochana!

Gość Karolajna78
Musisz walczyć z własną nieśmiałością. Może na początek przepisz się na jakiś aerobik dla początkujących? Skąd jestes?

Gość
jestem z Krakowa, zapisałam sie na ćwiczenia BPU napisali ze sa nieskomplikowane i nadaja sie dla początkujących

Gość taa niedobra pupa
Serio? Mi się kojarzy, że na aerobik to chodzą głównie grube baby.... Ale tak na serio - to jestes przewrażliwiona. Ciesz się, że ktoś zwraca na ciebie uwagę. A jak masz takie problemy z ludżmi to chyba tym bardziej powinnaś chodzić żeby się przełamać.