Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

TABLETKI ANTY PYTANIE

Polecane posty

Hej! Od pazdziernika 2008 roku biore tabletki anty novynette. Ostatnio ciagle jestem rozdrazniona i przygnebiona. Mam czarne mysli. Czy to mozliwe ze te tabletki wplywaja na psychike?:-(

Gość tak mozliwe nawet bardzo
:(

Gość bardzowiarygodnynick
możliwe,że tabletki wpływają na twoje samopoczucie-ja miałam podobnie-że przed okresem nie można się do mnbie zbliżać to calkiem normalne ale jak zaczynałam nowe opakowanie stawałam się jeszcze bardziej drażliwa,mijało po 1,2 dniach. miałam również podobnie z ochotą na seks- kończyłam opakowanie-miałam wielką ochotę,podczas 7 dniowej przerwy również ale było to niemożliwe ze względu na miesiączkę-zaczynałam nowe opakowanie-ochota gwałtownie spadała,taki stan trwał przez ok 5 tabletek nowego opakowania a potemn wszystko się normnowało-ochota była normalna :P akurat branie tabletek miało taki wpływ na mój humor i pociąg seksualny.

a moze najpierw przeczekajmy przesilenie wiosenne i zobaczymy jak tam bedzie z tymi depresjami? :) bo ostatnio na forum WSZYSTKIE chyba dziewczyny, niezależnie od tego co biorą, mają depresję. ja nie biore a tez mialam gorszą formę :D