Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenoxvera

Wroze

Polecane posty

Gość xenoxvera

prosze podac pytanie

Gość czy dzisiaj po 22
czy dzisiaj po 22 przyszedł z wizyta mój były i jesli to on czy sprobuje ponownie? ( pytam powaznie nie widzielismy sie 3 lata a o tej porze balam sie otworzyc, boje sie ze stracila zyciowa szanse :()

Gość xenoxvera
Mil....przechodzicie wlasnie w zwiazku jakies problemy, wydaje mi sie, ze ten zwiazek nie funkcjonuje jak powinien....Mozliwe tez, ze przeszliscie jakas zmiane w zwiazku...(moze po klotni, rozstaniu) zwiazek raczej nie jes oparty na uczuciu, a raczej odpowiedzialnosci, moze bo tak trzeba.... Brak w tym zwiazku spontanicznosci, emocji... Chyba mialas za soba jakies zle doswiadczenia i to nie pozwala ci dostrzec jakies szansy, masz jakies obawy, jestes malo otwarta....

Gość DrogąKuPiekłu
Czy urodze chłopca czy dziewczynkę

Gość chipsy lays
czy ten pojeb sobie pojdzie?

Gość xenoxvera
twoj byly jest osoba bardzo uczuciowa, typem romantyka, bardzo wrazliwy moze troche bujajacy w oblokach Rozstanie bylo dla niego bardzo bolesne i jakos nie moze sie z tego podniesc. Ma obecnie jakies problemy finansowe, uczuciowe (calkiem mozliwe ze chodzi o ciebie, ze to ty teraz masz jakies duze problemy.....jezeli byl dzisiaj u ciebie to byl to dla niego doslownie cios w serce...W waszej znajomosci jest duzo krzywdy i smutku, rozum ponad sercem? Obecnie nie widze wielkiej milosci, raczej zaufaj swojej intuicji ona ci udzieli odpowiedzi, podazaj za glosem serca i badz bardzo cierpliwa.....

Gość TęskniącaZaSkarbem
Czy długo bede czekac na mojego meza ktory siedzi w wiezieniu

Gość zagubiona zakochana
Czy mój chłopak naprawdę mnie kocha? i czy naprawdę zamieszkamy razem i już zawsze będziemy ze sobą? nie wiem czy się bardziej angażować w ten związek... jestem strasznie zagubiona :(

Gość xenoxvera
bedzie chaotycznie, ale wyjdzie bardzo szybko

Gość Patrycjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy moj facet mnie zdradza?? i czy bedziemy razem dlugo??

Gość xenoxvera
zagubiona w przeszlosci jakies klamstwa, ty albo on nie byliscie ze soba za bardzo szczerzy.... Obecnie jakas stagnacja, zastanawiasz sie czy to ma sens? Czy jest sens nad tym zwiazkiem dalej pracowac, duzy balast.... Zrozumiesz sens tego zwiazku pozniej, malzenstwo

Gość TęskniącaZaSkarbem
A dlaczego ja zostalam pominieta???????????

Gość Laloonia
Kiedy dostane miszkanie i urzadze je z moim chlopakiem. Jesli czesto kocham sie bez zabezpieczenia i ''do konca'' czy w koncu zajde w ciaze?? czy jestem bezplodna. Kochana,odpowiedz mi co myslisz. Wierze w ciebie. Pozdrawiam :* Nawet jesli to ma byc przykre..powiedz priosze.

Gość TęskniącaZaSkarbem
A nie przepraszam teraz widze że wyjdzie:) A czy dlugo bede czekac

Gość czy dzisiaj po 22
no wlasnie sęk w tym ze to on odszedł , trzy lata temu i siedzi za granicą... to co dzisiaj się stało zastaniwa mnie nie mogl to byc nikt obcy , nikt inny znajomy , prowadze firme wiec nowy adres mowgl znaleźć bez problemu w necie wiec nie wiem jak uwazasz on czy nie on ? bo ja mam schizy juz ze stracilam zyciowa szanse , odtwarzam obraz w glowie i odnajduje coraz wiecej szczegolow jego ale to moze moja wyobraznia tak mowi, chociaz dzis caly dzien wizualizowalam taka wlasnie sytuacje znim

Gość TęskniącaZaSkarbem
Rok dwa piec?

Gość czy dzisiaj po 22
owszem to ja mam teraz duze problemy , o ktorych on moze sie dowiedziec, gdyz wlasnie wczoraj odezwal sie do mnie po pol roku nasz wspolnym znajomy ..i mnie wypytywal dosc dokladnie o zycie

Gość animinka.
czy mozliwym jeest wrozyc bez wejscia w energie z DATY URODZIN I IMIENIA??? ściemiara.

Gość czy dzisiaj po 22
mozliwe ja tez tak wroze ... kazdy ma swoje metody

Gość Laloonia
Kiedy dostane miszkanie i urzadze je z moim chlopakiem. Jesli czesto kocham sie bez zabezpieczenia i ''do konca'' czy w koncu zajde w ciaze?? czy jestem bezplodna. Kochana,odpowiedz mi co myslisz. Wierze w ciebie. Pozdrawiam :* Nawet jesli to ma byc przykre..powiedz priosze.

Gość animinka.
czy dzisiaj po 22 - to czemu sama sobie nie wrozysz?

Gość xenoxvera
po 22....rada: obecnie stoisz przed jakims wyborem, nie mozesz sie na cos zdecydowac, wszystko jest jakos takie malo zobowiazujace..... Zeby podjac decyzje, musisz wsluchac sie w siebie, potrzebujesz samotnosci. Podejmiesz decyzje, ale w tej chwili nie jest czas na nie przemyslane decyzje.... Niedlugo osiagniesz to czego chcesz, ale musisz na to troche poczekac....

Gość xenoxvera
animinka, nie zadawaj takich pytan..... W sumie trudno jest wrozyc sobie, bo brakuje w takich wrozbach obiektywizmu, a karty moga odzwierciedlac nasze marzenia, emocje, strach, obawy....

Gość zagubiona zakochana
xenoxvera - dzieki, nie wiem za pomoca czego wrozysz ale masz racje - byly jakies klamstwa, nie wierzylam w jego uczucia i go zdradzalam... teraz faktycznie jakas stagnacja, okres zakochania, totalnego zauroczenia minal i nic sie nie dzieje nowego. chcialabym byc z nim juz zawsze choc sie srednio znamy... mimo wszystko, czuje ze to moze byc ten jedyny. choc robilam rozne dziwne, straszne rzeczy... a czy mozesz mi powiedziec czy pokonamy te wszystkie roznice jakie nas dziela? nie chodzi o roznice charakterow, bo nasze charaktery sa calkiem dobrze dopasowane, na tyle ile sie znamy. a znamy sie cwierc roku (to ladniej brzmi niz 3 miesiace...).

Gość rexona123123
jak rozwiąze sie moj problem uczuciowy czy on odwzajemni moje uczucia 02.08.1989

co mam zrobić by znależc pracę w tym roku? :( chodzi mi czy zmienic miejsce zamieszkania? czy jakie inne kroki podjać?

Gość Patrycjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pomnela mnie pani !!! czy moj facet mnie zdradza?? i czy bedziemy razem dlugo??