Meredith_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Możecie polecić mi waszym zdaniem najlepszy tusz do rzęs? Najlepszy, znaczy wydłużający, pogrubiający, podkręcający, trwały i niesklejający rzęs.;) Cena nie gra roli. Dziękuję.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 mayballine define a lash zielony rimmel sexy curves Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meredith_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 rimmel sexy curves miałam już kilka miesięcy, był ok ale chcę jakiejś zmiany.;) może ktoś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 max factor - false lashes effect Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Kwiecień 6, 2010 Jeżeli cena nie gra roli, to poczytaj o tuszu YSL: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28-opis-YSL-Volume-Effet-Faux-Cils-Mascara-tusz-pogrubiajacy-efekt-sztucznych-rzes.htm Ma doskonałe recenzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna porzeczka* 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Ja polecam tusz MANHATTAN No End Instant Volume & Length na prawdę najlepszy jaki miałam:) znacznie wydłuża rzęsy już po jednym pociągnięciu:) kosztuje coś koło 22 zł ale jest zdecydowanie lepszy niż Meybeline bo z tej firmy miałam tusze :) kiedyś wpadły do mnie koleżanki każda malowała się moim tuszem i wszystkie stwierdziły ,że genialny i też sobie taki zakupią więc to nie tylko moja opinia tusz świetny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniol ciemnosci... 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Max Factora sa wszystkie zajebiste. Ja uzywam na zmiane 2000 kcal i Masterpiece czy jakos tak. sa rewelacyjne. Ten drugi ma sylikonowa szczoteczke a nie kazdy taka lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meredith_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Dziękuję wszystkim :) Jakikolwiek tusz z Max Factor muszę zamówić przez net, bo w moim mieście w żadnej drogerii nie ma produktów tej firmy.. porażka.;) Ale skoro są takie dobre, to warto poczekać te kilka dni. @Czarna Porzeczka* Twój też na pewno wypróbuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach