Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaśkaaa

Czego wciąż mi brak przeciez wszystko mam???:(

Polecane posty

Gość smutaśkaaa

Jestem zdrową i ładną dziewczyną(tak mówią inni bo ja tak nie mysle).Koncze studia,mam dobrą pracę...a jednak czuje sie nieszczęsliwa.Brakuje mi miłości.Chciałabym kochac i byc kochaną.Jestem smutna,rozdrażniona,niemiła dla najbliższych.Nawet w śwęta taka byłam...mam wszystko gdzies....wczoraj popłakłam sie z tegj rozpaczy:(Kazdy kogos ma,kolezanki wychodza za mąz.......a ja nie siedzie sama w domu :( nie wierze juz w to,że spotkam faceta....do te porty wierzylam w przeznaczenie ,ale juz nie wierze....źle mi samej....nie widze sensu życia bez milosci........:(

Gość cenniczek
ale wieje desperacją :O🖐️

Gość smutaśkaaa
możliwe...:( chciałabym to pokonac jakos...ale nie wiem jak:(

własnie tak to jest , jak brak zainteresowań , pasji przekłada sie na chęc posiadania bo : koleżanki już mają bo koleżanki wyszły za mąż ... www.desperacja.pl

desperacja prowadzi do depresji a to jest uleczalne ;) psycholog pomoże , wystarczy sie umówić :)

Gość smutaśkaaa
bylam u psychologa kiedys raz...wiecej nie pójde....moją pasją jest śpiew,ale nic w tym kierunku nie robię bo........mieszkam w bardzo małej miejscowosci gdzie nie mam takich możliwości aby sie rozwijac...do pracy tylko jeżdż do większego miasta,ale potem znowu wsiadam w autobus i wracam do domu :( czuje ,że uciekają mi najlepsze lata życia,zamiast bawic sie szalec ja sie czuje jak bym byla juz na emeryturze:( Brak mi radości życia,usmiechu...a podobno tak ładnie sie usmiecham....

To nie smutaś tylko zrób casting na kafe i popisz , poznaj i kochaj:) moze akurat wyjdzie a takie żalenie nic nie da i w dodatku jesteś na pomarańczowo, więc niepoważnie

to musisz koniecznie udac sie jeszcze raz , twoja apatia pogłębia sie jeszcze bardziej ... a na marginesie to widac że jesteś raczej z tych ludzi którzy albo sa do tego stopnia leniwi że nie chcą nic zmienić w swoim życiu albo najzwyklej na świecie nie wierzą w siebie,nie wierzą że zmiana miejsca zamieszkania , wyprowadzka z domu , pójscie w kierunku swoich pasji może diametralnie odmienić życie ....

Gość cenniczek
Brak mi radości życia,usmiechu...a podobno tak ładnie sie usmiecham.... a wiesz że to sie wyczuwa na kilometr? :O i nikt nie ma ochoty byc w towarzystwie osoby użalajacej sie nad sobą :O

Gość smutaśkaaa
a na marginesie to widac że jesteś raczej z tych ludzi którzy albo sa do tego stopnia leniwi że nie chcą nic zmienić w swoim życiu albo najzwyklej na świecie nie wierzą w siebie,nie wierzą że zmiana miejsca zamieszkania , wyprowadzka z domu , pójscie w kierunku swoich pasji może diametralnie odmienić życie zdecydowanie z tych drugich:-O

Gość Mertoro
"(...)Chciałabym kochac i byc kochaną.Jestem smutna,rozdrażniona,niemiła dla najbliższych.Nawet w śwęta taka byłam...mam wszystko gdzies..." Chciałabyś być kochana, ale kto chciałby być z ciągle niezadowoloną kobietą, chyba tylko jakiś desperat.

Gość smutaśkaaa
wiec jak moge sobie pomóc??ktos mi doradzi cos mądrego zamiast tylko mnbie jeszcze bardziej dolowac?:(

to zmień to :D i będzie po problemie :D my tego nie zrobimy za ciebie a oczywistą oczywistością i najprostszym zabiegiem w tym momencie jest wylewaniu żalów w postaci " jak mi zle i niedobrze" tylko co to zmieni ? po za zwiększeniem frustracji ?

ktos mi doradzi cos mądrego zamiast tylko mnbie jeszcze bardziej dolowac?" a co byś chciała usłyszeć ? podpowiedz jakie słowa przyniosły by ci ulgę ?

Gość cenniczek
smutaska jezeli twoje szczescie zalezy od obecnosci drugirego człowieka to odrazu ci mówię że szczesliwą byc nigdy nie bedziesz :) Skup sie na sobie jak to regres powiedział miej pasje i zyj własnym życiem :)

smutaśkaaa bylam u psychologa kiedys raz...wiecej nie pójde...." ale że co ? drugi raz nie pójdziesz bo co ? dostawiał sie do ciebie ? ;)

Gość Mertoro
" wiec jak moge sobie pomóc??ktos mi doradzi cos mądrego zamiast tylko mnbie jeszcze bardziej dolowac?" Pokochaj samą siebie, a wtedy będziesz mogła również kochać innych, a inni Ciebie. Obecnie zachowujesz się jak żebrak, chcesz być kochana, choć sama nie masz w obie miłości i jak taka sama osoba może kochać, choć również nie ma w sobie miłości - dwoje żebraków proszących o miłość.

Gość Radeczek z eNKeja
znajdź se księcia na eNKeju!

do autorki: a nie ma tam w twojej okolicy żadnego boy'a? jak jest to zachęć go i miło spędzajcie czas ;)