Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przystojny i fajny

Szukam ZONY.

Polecane posty

Czesc, w ten wlasnie sposob postanowilem poszukac zony...mam 30 lat mieszkam od 10 lat za granica, mam podwojne obywatelstwo, 190 wzrostu, 83 kg, oczy piwne, brunet. Szukam czulej, uczciwej dziewczyny ktora powaznie mysli o zyciu i pragnie tak jak ja zalozyc rodzine. Piszcie a na pewno odpowiem! No to do zobaczenia! Poniewaz poprzednim razem ktos sie podszywal pod moje wypowiedzi wiec dalem ten temat jeszcze raz...Ignorujcie wypowiedzi osob ktore pod podobnym nickiem cos pisza.

moja oferta - 27 lat, 164 cm, 52 kg wrażliwa ale i wybuchowa, pracowita, nie lubię gotować, lubię wysokie obcasy , artystka

Gość ty gosciu z sympatii
jestes?

Gość jjjjjjjjqqqq
hehehe :D 23 lata, przystojna i fajna, 173 cm/60 kg kończę studia, śpiewam, tańczę, piszę, czytam kafe, szukam męża!!!

Gość te lowelas nie wiesz
gdzie baby szukać?

Gość *monica bellucci*
Podaj stan konta, ilość samochodów/mieszkań/domów, miesięczne dochody. Bez tego nawet nie próbuj na Kafeterii. :classic_cool:

Gość jjjjjjjjqqqq
jasne że napisze :P wieczorkiem!

Gość przystojny przeciez
ty zboczeniec jestes ,na tamtym topie to zes takie glupoty wypisywal i jeszcze miales 2 nicki przystojny i przyTsojny i sam do siebie swinstwa wypisywales jako podszyw

Przystojny i fajny (katfabio@yahoo.de) *monica bellucci* najwazniejsze sa uczucia a nie samochody ...tak mówią ci, którzy NIC nie mają, TYLKO uczucia ;)

Gość przystojny przeciez
ale ty jako przystojny tez wypisywales swinstwa na 2 stronie i sie niezle spaliles ,o ile ktokolwiek uwierzyl w twoj topik

Gość zayebista sucz
Weź gściu napisz jakiś konkret: -marka samochodu -dom, mieszkanie -miesięczne wynagordzenie itp. Bo nie wiem czy mi się opłaca z toba gadać:o

Gość przystojny przeciez
twoje wypowiedzi ze swinstwami bvyly na twoim czarnym nicku ,juz po zalozeniu konta

Gość dlaczego przystojny
i bogaty szuka na forum? odpowiedz