Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

Cześććć :) znowu tu jesteście ? nałogowi :P

Polecane posty

Gość gorzka_czekoladaa
No to pisz - jak się czułeś, jak przestałeś pisać tu przez pewien czas? Brakowało Ci tego forum? Zaglądałeś tu może? Mam tyle pytań, ponieważ uderzyła mnie Twoja stanowczość w "zerwaniu" z kafe i teraz ten powrót?? No dajesz poważnie do myślenia...:) My nałogowcy:) hehee

czekolada..po prostu napisz, ze jestem najbardziej tajemniczym nickiem na kafe :):) dobrze się czułem ;) jak zawsze z resztą :) nie pisałem tutaj przez 3-3,5 tygodnia..nawet nie miałem potrzeby zaglądania tutaj ;) po miesiącu zajrzałem ;) stęskniłem się ;) czy daję do myślenia ???..no daję ;);) jeszcze jakieś pytania ?? pisałaś kiedyś ze mną pod czarnym nickiem ?

Gość gorzka_czekoladaa
oczywiście tu Leja bo Cię polubiłam:)

aha...:) no i co jeszcze żeli powiesz...:) wysłałem mejla do redakcji kafe, żeby mi hasło przypomnieli a oni milczą :o wysłałem jakieś 2 tyg temu

Gość Friet
Ja nałogowo używam pytania : ,,Dlaczego?" :D

a ja jestem beznałogowym chłopakiem :) żeli..widze, że interpunkcja na najwyższym poziomie :)

Gość gorzka_czekoladaa
Żeli ale masz fajną pracę, tak jak tu Leja pisze:) Też tak bym chciała 2 w 1 ! Hmmmm...:)

Gość gorzka_czekoladaa
No praca i kafe :p

Gość gorzka_czekoladaa
Też jestem tajemnicza :classic_cool: No tyle chwil, ile przeznaczyłam na myślenie o Tobie, muszę sobie jakoś zrewanżować :P Pomyśl i Ty o mnie chwilę:)

Ale w pracy nie mam znowu tak dużo okazji, żeby tu zaglądać :) tu Leja, ktoś sobie z Ciebie jaja robi :) Tak jak Ty robiłeś pisząc, że jesteś tu nowy :D