Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhh

bukiet...

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhh

Chciałabym się was doradzić...jaki bukiet pasuje do sukni slubnej tzw rybki...i w jakich kolorach...suknia jest w kolorze wanilii... zastanawiam się nad zwykłym bukietem z lili ale nie wiem czy długi bukiet będzie pasował do wąskiej sukni?! http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Kalie/slides/bukiet-slubny-37.jpg

Gość jjopphft
wydaje mi sie ze bedzie pasowac

do wąskiej sukni najlepiej "pociąły" bukiet - z długą łodygą , a nie taki w kształcie kuli... - taki jak na zdjęciu Twoim mniej wiecej bedzie idealny, ale może inny kolor kwiatów, bardziej wyrazisty? jak masz suknie waniliowa, zeby ci bardziej odbijał??

Gość ehhhhhhhhhh
dzięki:) bałam się,że do prostej sukni długi bukiet nie będzie pasował...jeśli chodzi o kolor to zastanawiam się nad różem?

ja miałam prostą sukienkę i taki bukiet jak w linku (tyle, że ta wstążka nie była taka rozłożysta, a jedynie oplatała łodygi). suknię miałam ecru, a bukiet w kolorze ciemnego, brudnego różu. obawiam się, że żółty bukiet i waniliowa sukienka dadzą mdły efekt. spróbuj z innym kolorem.

Gość nie jestem stylistką
Smukły bukiet jak najbardziej będzie pasował do rybki, pod jednym warunkiem - jesli sukienka jest koronkowa, to dostojno-mięsiste kantedeskie pasują do koronek jak przysłowiowy wół do karety... lilie - juz lepiej, ciekawym pomysłem byłyby gladiole. A przekonani, że jak smukła suknia to koniecznie rozłożysty czy puchaty bukiet to bynaj,niej nie prawda objawiona ;) tak więc śmiało. Co do koloru - do wanilii ładnie pasowałby fiolet, karmin, odcienie miodowo-herbaciane (nie oklepany pomarańcz!!!), butelkowa zieleń. Ale wówczas kolor ten warto pociągnąć w kolorze kamieni w biżuterii Młodej oraz w dodatkach Młodego (krawat, przypinka albo poszetka) by odcień bukietu nie kłócił się z pozostaymi dodatkami i nie był naglym intensywnym wtrętem typu "Filip z konopi" ;)