Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela7

dotyk penisem.

Polecane posty

Gość angela7

czesc. miałam dni płodne .. i moj chłopak dotykał mnie swoim penisem po pochwie .. nie doszło do wytrusku , ale wiem ze czasem u chłopaka jest taki sluz . jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy ? prosze o odpowiedz ; *

Gość ladaco
dobrze ze nie w oko

Gość angela7
dzieki za odpowiedz Karolina ; *

Gość angela7
olewam je. bo po to jest forum zeby dzielic sie swoja wiedza i pomagac a nie komentowac aby dołowac. w sumie to było z jakies 2 msc temu , pierwszy okres po miałam , ale teraz mi sie spoznia , ale gdybym byla to napewno bym juz wymiotowała.

Przeraża mnie wasz brak wiedzy !! Ten " śluz" o którym mówisz, to preejakulat. Są w nim plemniki o upośledzonej ruchliwości. Jest kilka teorii na temat, czy są one zdolne do zapłodnienia, czy nie. Wiele par przekonało się na własnej skórze, że jednak ta znikoma ilość plemników jest zdolna do zapłodnienia. Każdy ginekolog Ci powie, że przez płyn przedejakulacyjny można zajść w ciążę, więc jeśli nie wiecie to nie udzielajcie się, że szanse są znikome. Jeśli decydujecie się na kontakty seksualne to radzę poszerzyć wiedzę z zakresu antykoncepcji i tak podstawowych rzeczy, bo później wielkie zdziwienie i żałosne posty o treściach " Czy to ciąża ? " . Dodam, że mam 16 lat ;/. Pozdrawiam.

Autorko - skoro dostałaś okres po tym zdarzeniu to chyba oczywistą rzeczą jest to, że w ciąży nie jesteś. Wiesz dlaczego kobieta miesiączkuje ? Nie masz podstawowej wiedzy.

Gość angela7
a moze to Ty nie masz . nigdy nie słyszałas ze po zajsciu w ciaze mozna jeszcze miesiaczkowac

angela7-nie martw się, jeżeli miałaś normalną, zaznaczam normalną miesiączkę po to głowa do góry, myślę, że to może być stres, nie wiem może w szkole lub pracy, bo nie wiem czy się uczysz, pracujesz? W ciąży można mieć miesiączkę, ale jest ona bardziej skąpa niż normalna, spokojnie, nie martw się. To narmalne, że czasem miesiaczka się spóźnia. Ja też zawsze miałam regularne jak w zegarku, ale czasem się zdarza, że z jakiegoś powodu np owulacja się przesunie i okres się spóźni.

Gość angela7
była normalna .. i pojawiła sie w dobrym czasie ost sporo nauki miałam.. ,moze dlatego. postaram sie nie denerwowac to moze dostane okres. mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Gość rozana44
nie ma powodów do niepokoju,na 100% nie jesteś w ciąży.Stres,niektóre leki,zmiana klimatu mogą opóźnić menstruację.