Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogame

produkcja asfaltu

Polecane posty

w mojej miejscowości chca fabryke asfaltu zbudowac, miało by to być w bezposrednim sąsiedztwie szkoły i boiska sportowego dla dzieci, w camym centrum wsi, gdzie w promieniu 20 metrów jest bardzo duzo domów wydaje ni się że to jakieś szaleństwo, że to jest wysoce szkodliwe, no i szukam informacji na ten temat, może ktoś coś wie na ten temat?? a może ktoś mieszka w poblizu takiej fabryki?? napiszcie kochani, co wiecie na temat wpływu fabryki asfaltu na zdrowie ludzi i srodowisko naturalne dziękuję z gury za odpowiedzi, i proszę o jak najwiecej odpowiedzi

Gość a gdzie mieszkasz?

Gość dfefefew
zawsze myślałem, że asfalty produkowane są w gettach

Wytwórnia mas mineralno-bitumicznych, tak to się nazywa, i nie ma sobie co żartować, a mieszkam na podkarpaciu wiecie cos na temat wpływu na środowisko i zdrowie????

Gość a gdzie mieszkasz?
Pytam bo u mnie też chcą zbudować coś takiego ( mieszkam koło Łodzi) ale burmistrz nie chce się zgodzić właśnie ze względu na bliskość zabudowań

jak juz pisałam, na podkarpaciu, wiec to całkiem inne województwo wiesz może gdzie moge zasięgnąć informacji na ten temat???

u mnie wójt gminy najwyraźniej w łape dostał, i sołtys wsi też bo im to nie przeszkadza, ale ludzie się denerwują i mamy zamiar nie dopuścić do otwarcia tej "asfalciarni"

Gość poszukaj w internecie
na pewno coś znajdziesz