Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizyyka

ku*wica mnie trzęsie

Polecane posty

Gość fizyyka

osiem miesięcy temu wyszlam za mąż. mam świetnego meża i naprawdę miłych teśćiów którzy niestety mieszkają baaaardzo blisko. rzecz w tym że moja teściowa codziennie do nas przychodzi. CODZIENNIE. poprostu nie mam już siły. przychodzę z pracy i ona zaraz jest, wyjedżamy, wracamy, ona zaraz przybiega. nie jestem typem osoby lubiącej nieustanne towarzystwo. Staram się być miła, ale tak naprawdę w srodku już się we mnie gotuje i dostaję nerwicy jak pomyślę o kolejnym wspólnym popołudniu. Marzę tylko żeby się wyprowadzić....

Gość zostałem sam
to mieszkacie razem czy nie??

Gość pewnie ze tak
to sie nazywa kontrola :)

Gość fizyyka
mieszkamy praktycznie na jednym podwórku

Gość ogryz na nie poluje
to za kazdym razem jak przyjdzie to albo idź do łazienki i rób sobie dłuuugą kąppiel, albo do kibla na dłuższe posiedzenie, to chyba wtedy nie czeka? :O a jak już wyjdzie to masz czas dla siebie.

Gość zostałem sam
nie otwieraj drzwi.....zawsze mozesz powiedziec ze nie slyszalas:-)

Gość fizyyka
ha! mówilam o tym. tylko pomyslcie sami jak można powiedzieć "mamo przychodzisz zbyt często", rzecz w tym ze ona jest naprawdę sympatyczną miłą osobą tyle że zajebiście uciążliwą. poprostu nie chcę jej urazić :(. wiem to głupie bo pewnie niedługo zacznę się przez nią leczyć psychiatrycznie ale nie chcę być chamska

Gość ogryz na nie poluje
to mów jej, że sorry, ale jestem zajęta, nie mogę poświęcić ci czasu, i rób swoje.