Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka19

Oceńcie moją figurę

Polecane posty

Gość stylista magazynu modowego
co to za pokraczna poza - zrób zdjęcie od przodu i bez wygibasów

Gość :((
duze dupsko jak szafa

Gość olaf_w
Dla mnie super.

Albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem, albo ten świat jakiś dziwny jest. W temacie jest napisane" figurę" a nie "dupę"

Gość :((
jasne super hehe ja bym sie wstydzila pokazac takie dupsko

Gość tu życie jest weselsze
bardzo ładna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tapeta

O MATKO !!! Zajebiste zdjęcie. Wyglądasz REWELACYJNIE !!! I te pończoszki (kocham je). Aż mi dreszcz rozkoszy przebiegł po plecach :):):) i teraz niewygodnie mi sie siedzi :). ZAJEBISTA LASKA Z CIEBIE :) Czy może mógłbym liczyć na coś więcej na priv ??? PLIIIIISSSSSSSS !!!!!!

Masz bardzo masywne łydki i ramiona. Proponuje dwa ćwiczenia: na lydki i posladki powolne przysiady na calych stopach(nie na palcach) a na ramiona kobiece pompki. codziennie dwie serie po 15 powtorzen i po miesiacu gwarantuje efekty. Masz chyba tez problem z tluszczykiem na brzuchu. Aerobiczna 6 Weidera da sobie z tym rade.Polecam

Gość olaf_w
Kobieto, to pokaż nam swój tyłek, zobaczymy czy masz fajniejszy. Chyba grubych nie widziałaś. Dla mnie ten tyłek jest idealny.

Tyłek całkiem całkiem. Nic tylko odchylić te majty i wsadzić od tylu. Pociągający tyłek. Sylwetkę ciężko ocenić w tej pozie.

Gość cq
Na tyle ile widać, figura całkiem fajna. Tyłeczek też ładny.

Pośladki ma fajne. Co do pokazywania to chyba ani ja ani wiele innych dziewczyn z tego forum nie ma ochoty pokazywac swoje roznegliżowane zdjecia w necie. Poza tym dziewczyna chciala zeby ocenic jej figure a nie wklejac fotki i sie porównywac....

Gość _stanowczy_facet_
Masz kompleksy że pokazujesz się do oceny? Nie powinnaś mieć. Napiszę tak, gdybym zobaczył cię na żywo w takiej pozie to na pewno od razu by mi stanął. A potem zapakowałbym w ciebie kutasa i rżnął do rana. To tyle.

Gość Nieznajomy13
Zrób sobie zdjęcie bez majtek!!!!

Zobaczcie Dziewczyny ile mamy facetów na babskim forum.... Chlopakom sie chyba orientacje pomylily.... Zreszta co normalny, atrakcyjny, interesujący facet robi o tej porze na kobiecym forum? Nic... Bo tu tacy nie siedzą.... Buahahahaah Cipki:)

Gość jasne do rana
obiecanki cacanki

Gość cameaaaa
Jako kobieta uwazam,ze figurka sliczna,a jak ktos krytykuje to jakis zazdrosnik po prostu

zrobiłas sobie z kafeterii fotke? masz duzo sadła jak jestes tak poskręcana

i po co Ci to było dziewczyno.....nie martw się dla mnie jest ok.

Gość dc girl
czy wy na glowy upadliscie? gdzie ona ma duzy tylek? jakie sadlo? zajebista figure ma! co za durny kraj, to tylko w polsce trzeba z siebei wieszaka bez dupy robic, zeby byc "atrakcyjna". Az sie unioslam. Jak mieszkalam w Polsce to mialam tyle kompleksow ze glowa mala! wyjechalam za wielka kaluze i po raz pierwszy w zyiuc zaczelam slyszec komplementy na swoj temat. ( nie bylam i nie jestem gruba ani brzydka :O ) A zreszta, robcie z siebie wieszaki bez dup, co mnie to obchodzi ;)

Bo za granica jest wiekszy procent otylych ludzi niz w Polsce... stad te komplemety Kochana.... jak sie zyje wsrod grubasow a tu nagle Laska z nadwaga z 10 kg, to i tak wydaje sie najpiekniejsza na swicei

Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. Mam wrażenie, że większość pań na tym forum to takie typowe polskie zazdrośnice. Dziewczyna ma bardzo fajną figurę i apetyczny tyłek. A jakieś tam fałdki? Kogo to obchodzi?

Gość moze być
tylko ja juz bym nie tknął takiej co świeci tyłkiem w necie- zwykła kurew, ten świat schodzi na psy :(