Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena22

Jak sie zemścić

Polecane posty

Jak sie zemścić na dziewczynie której nie lubię.mam powody do tego żeby sie zemścić

Gość jjkjhg
walnij se w łeb dziecko

Gość p p p p p p p p p p p p
co ci zrobila?....osmieszyla pewnie w towarzystwie...?::::D

pokaż jej że jesteś najszczęśliwszą kobietą na świecie - niech umrze z zazdrości :)... ja postawiłam na taką zemstę - jej mordercze spojrzenia są bezcenne :)

Gość Adrian Jenot z eNKeja
odbij mu chłopaka albo wyzwij od k00rew!

załóz see fikcyjne konto na NK na dane wymyslonego faceta i komentuj jej fotki w stylu " Było super sobotniej nocy:) Powtorzymy to jeszcze?" Albo " kiedy mogę liczyc na kolejny striptiz?" jak Laska ma faceta i ten zobaczy te komentarze to bedzie dym...

Gość kkarrolinka
napisz do jej faceta ze ona go zdradza

Gość kkarrolinka
własnie np na nk

navigator a co z naszymi metodami jest nie tak? Jak bedzie udawala najszczesliwsza dziewczyne na swiecie to rtamta moze nawet tego nie zauwazyc... a potrzebne sa konkrety... Napisz jeszcze jakie stosunki masz z ta dziewczyna? czy czesto sie z nia widujesz czy bywasz u niej w domu czy macie wspolnych znajomych....

Mam powody,bo założyła mi konto na portalu erotycznym wstawiajac moje zdjęcie i mój numer telefonu,(zdjęcie wzięła pewnie też z nk, a numer też pewnie skąds dostała, mieszka 2km ode mnie)i debile dzwonili do mnie aż musiałam numer zmienić.ale zrobię to chyba na nk napisze do niej w czyimś imieniu:-q

Gość kkarrolinka
oj ojoj ja bym ja zniszczyła za cos takiego !!!!!!!!!!szmata

W podstawówce nawet rozmawiałam z nią.ale od dawna już nie gadamy.już będzie jakieś 10 lat.tylko zastanawia mnie to dlaczego ona mnie nienawidzi

Gość Adrian Jenot z eNKeja
moja koleżanka (teolożka Ewa) miała stosunek seksualny z klerykiem i księdzem (za dużo wina mszalnego wypili na spotkaniu w Oazie) jeszcze nie urodziła i testów DNA na ojcostwo nie zrobiła, a juz chce się zemścić na nich ;/

A to suka jedna.... Zrób to samo, jak wiesz gdzie mieszka to wez z ksiazki tel jej numer domowy i podaj go ale, to chyba odpada... nie nie. Bo mozesz miec problemy....pisz jej komentarze na nk na poczatek. jak ma chlopaka to bedzie miala przesrane, tylko w komentarzach nie pisz konkretnych dni, bo jak napiszesz cos o sobocie a cala sobote spedzila ze swoim chlopakiem to nic to nie da.

Już wiem co zrobię:-) napisze list w jej imieniu do chłopaka który jej sie podoba( tak sie składa że wiem kim on jest)ale na nk też dzisiaj do niej napisze:-P

pusc jakas plotke wsrod jej znajomych... tak dyskretnie. Np. jak masz czyjs numer z jej znajomych napisz z netu smsa niby pomylkowego nie w swoim imieniu oczywiscie. Np. jak ta dziewczyna ma na imie Anka to np. napisz. od. Konrad Stary, widzialem w poniedzialek to laske co sie Arturowi podoba, Anke, niezle sie nachlala. Chyba ja z 5 przelecialo na tej imprezie... ALBO od.Magda Ola, Magda widziala na imprezie kto Ci ukradl kase z torebki. To ta Anka co cos tam cos tam. I wyslij tego smsa do jakies plotkary lub znajomego tego chlopaka, co podoba sie tej na ktorej chcesz sie msccic

Łowca, a skad Ty mozesz wiedziec ktora z nas jest po slubie a ktora nie... Moze ja mam juz 40 lat i nie ma co nasiakac? Jak Ci sie nie podoba to tu nie zagladaj...

Ja mam 22 lata.niewiem jak inni. Ale pójście na policję i tak już nie ma sensu teraz bo to było jakieś pół roku temu.tylko jak ja widzę ja(codziennie wraca ze mną autobusem) to uśmiecha sie pod nosem i zachowuje sie jak krolowa świata,nie lubię takich plastikow jak ona.

Gość onawkurwiona
muszę zemścić na bliskich ,osobach,już nie ,dowiedzieli się o czymś o czym nie powinni ale nie akceptują tego:/ dajcie mi jakiś pomysł bo muszę to zrobić,myślałam o dewastacji ale jakoś czuje że coś mnie przed tym powstrzymuje,czy powinnam to zrobić?