Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galerianeczka

Moja przyjaciółka kradnie.co mam teraz zrobić?

Polecane posty

Gość Galerianeczka

Mam taką (pseudo) przyjaciółkę znam ją 6 lat ...ona była moją najlepszą przyjaciółką , ale jakiś rok temu zaczęła kraść mi ciuchy i mówiła że dostałą je od cioci. Potem ukradła mi aparat cyfrowy , ona jakiś rok po tym jak mi go ukradła przyszła do mnie z tym aparatem i chciała żebyśmy sobie zdjęcia porobił y i mówiła że od cioci dostała , ale tam były foty mojej kuzynki ... i jej go zabrałam ...mało tego mojej babci zginęło 20 zł z sakiewki (sakiewka leżała w kuchni) , a tylko ona tam była... później widziałam jak miała 20 zł . W ten sam dzień co przyniosła ten aparat , mojemu wujkowi z portfela zginęło 20 lub 50 zł (bo mu się nie zgadzało) , a tylko ta niby przyjaciółka była w pokoju w którym był ten portfel...Jeszcze słyszałam od kolegi że jak ona u niego była to coś ukradła (nie wiem dokładnie co , bo on mówił do niej ,,Wszyscy już wiedzą że ty kradniesz'') ...CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ? Nie przyjaźnić się z nią? ale jak mam jej to powiedzieć?...Proszę o pomoc

Gość Galerianeczka
Aaaa i jeszcze mi ukradła chłopaka ...ona wie że ja go kocham (ale on mnie nie) i ona sie go zapytała czy on chce z nią chodzić

Gość martyna-55.
idz do niej i odbierz wszystkie i powiedz ze ma nie krasc bo nie bedziecie przyjaciolkami jesli jeszcze raz cos ukradnie to udawaj ze nic nie wiesz i znow do niej idz i odbierz ta rzecz potem powiedz jej ze nie jest juz twoja kolezanka i zerwij z nia kontakty

Gość hxuyrbuiy
znajdz sobie inną koleżanke która nie kradnie a tej mów: sorry nie mam dzis czasu i tak codziennie az sama sie odpier

Gość no żesz
porada dnia - hittt