Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee.

Trwałośc do 28 myc włosów

Polecane posty

Gość eee.

czyli po 28 zmyciach zejdzie mi tak normalnie ta farba? czy bd mieć odrosty? chodzi mi o farbę Garnier Color&Shine

Gość eee.
ee. a jak pofarbuje farbą 'mroźny kasztan' blond pasemka to mogą wyjsc rude pasemka ?

a na jaki kolor farbujesz? i jakie masz naturalne? odrosty pewnie sie pojawia.. ale np ja farbuję na ton ciemniejsze od swoich, wiec tych odrostow to nie za bardzo widać. trzeba sie przyjdzeć. ale jesli diametralnie zmieniasz kolor, to wtedy na pewno bedzie widać.

Gość eee.
mam jasny brąz a chce pomalowac na 'mroźny kasztan' ale z wcześniejszego malowania zostały mi na końcach blond pasemka i chce się ich pozbyc nie ścinając włosów i dlatego farbuiję. ale boję się że wyjdą rude?

Gość z rozjaśnianych włosów
kolor szybciej sie wypłukuje...dlatego że łuski włosa są rozchylone i barwnik łatwiej się wypłukuje

Gość eee.
mhm. dzięki ; d

Ja robiłam castingiem w odcieniu czekolada, na jasnych pasemkach, bardzo ładnie się pokryło wszystko i nic jasnego nie było, tylko równomierne :) Trwałość do 28 myć oznacza, że przez tyle myć utrzymuje intensywny, błyszczący kolor ( co i tak się zdarza rzadko ;) ), a nie że po 28 myciu się zmyje :) Całkowicie nie zmyje się nigdy :)

Nie wiem ale chyba muszę Cię rozczarować. Garnier jest strasznei słaby. Nie ejst jak normalna farba. mi już po kilku myciach kolor zszedł w w yniku czego włosy zmieniły kolor zaledwie o 2 3 tony .

Gość koromosa
Po wielu myciach ten kolor jest już taki "wyblakły i wymokły" Nie można powiedzieć, że całkowicie zniknie, ale odrosty są prawie niewidoczne, bo zlewają się w sumie z tym kolorem.

Gość portzzz
to jakie farby koloryzujace polecacie plus jaka cena