Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobrodziejka

PIERWSZA KOMUNIA i brak pomyslu na przyjecie....

Polecane posty

Gość Dobrodziejka

Drogie mamy i wszystkie kobiety mam ogromna prosbe abyscie doradzily mi jak urzadzic przyjecie komunijne.Dodam ze po raz pierwszy moje dziecko podchodzi do komunii a ja nigdy nie urzdazalam takiego przyjecia. -nie wiem co przyzadzic,ugotowac -jak przygotowac stol -czy powinno sie stawiac alkohol na stole Pomozcie blagam bo mam pustke w glowie i boje sie ze sobie nie poradze a tak bardzo bym chciala aby moi goscie byli bardzo zadowoleni.

Gość Dobrodziejka
Widze ze zadna z was nie ma takiego problemu:( Odezwijcie sie kobietki:)))

Gość p p p p p p p p p p p p
zrob w lokalu...bedziesz miala problem z glowy:-) alkoholu sie nie podaje:-)

Gość fghfghgjhgkghfkjh
jak bylam na komunii w lokalu to byl szampan :P dla dziecka kolorowa oranzada :D

a na ile osób? jeżeli chodzi o jedzenie-musi to być coś co łatwo przygotowac w większej ilości a jednocześnie szybko podasz po mszy. Zresztą zrób jakiś bardziej wykwintny obiad, tort + kawa, lody dla dzieci i tyle :) Alkohol hmm- komunia to dzień w którym nie powinno się pić alkoholu (wg księży nie mnie!). Ale lepiej podać wino,szampan niż wódkę. W końcu nie to nie ma być popijawa tylko przyjęcie komunijne :)

Gość Dobrodziejka
Lokal odpada mam duzy dom i oboje z mezem chcielibysmy zeby przyjecie sie odbylo w atmosferze domowej.Gosci ma byc ok 20. Co do alkoholu to wlasnie tak myslalam zeby nie podawac jednak ale szampan chyba moze byc? Moi drodzy a moze ktos zechcialby sie podzielic jakims dobrym przepisem badz pomyslem na dobre menu bede za wszystko bardzo wdzieczna.

zrób coś smaczego i względnie prostego. zupa krem z pieczarek,surówka,rolada z kurczka albo pieczeń rzymska na obiad.Pózniej tort czy inny deser no a do tego - deska wędlin i serów, ze dwie salatki, szaszłyki,ciasto i kruche ciasteczka,może bigos?

Gość Dobrodziejka
dziekuje za kazdy wpisik choc duzo ich nie bylo