Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga 054395

Jakie cwiczenia mi polecicie?

Polecane posty

Gość iga 054395

Waze 60kg/173, chce zrzucic 5 kg i troche nie wiem jak sie za to zabrac...nie mam pomyslu na diete ani na cwiczenia. Pomyslalam ze odstawie slodycze, nie bede jesc po 18 i ogranicze pieczywo. Nie wiem czy to cos da daltego chce zaczac cwiczyc. Niestety w poblizu nie mam ani basenu, silowni czy aerobiku wiec jestem skazana na siebie. Nie mam pojecia jak mam cwiczyc, w necie jest masa cwiczen, ale ja chce cos sprawdzonego, efektywnego, nie chodzi o efekt w 2tyg, ale cos co bedzie łatwe i nie czasochlonne. Jestem strasznym leniuchem i szybko sie zniechecam wiec np 6 weidera nie wchodzi w gre. Chce tylko troche zrzucic z brzucha, bioder, ud, ramion, lekko je wyrzezbic.Błagam, poleccie jakies sprawdzone, fajne cwiczenia. Pozdrawiam.

Gość iga 054395
Jak dlugo cwiczysz? po jakim czasie sa efekty?

Gość pomyśl330
a może lekki jogging na początek, jakieś brzuszki przed wstaniem z łóżka, no i jakies oczyszczenie, dużo wody...

Gość JagaxD
Sama mialam ten sam problem :) Jednak szukałam porad w GooGLAch i pomogło o drobinkę:> Teraz schudłam 5 kilo i zamierzam zrzucić kolejne 5 zastosowałam swoją dietę .. Poniewaz wiem ze nie wszystkie internetowe diety sie sprawdzaja.. .............. Ważne jest zebys nie jadla za duzo .. Ogranicz tłuste i słodkie. Jedz duzo warzyw i owocow. Ja np. jem wszystko co chce ale z kolei jeszcze do tego cwicze :D Co dziennie robie okolo 50-150 brzuszków. Np.jazda na rowerze albo bieganie też pomaga.. Cwiczenia kardio czyli wlasnie plywanie , rower, biegi jest podstawą. a na koniec własnie brzuszki :) Po tygodniu powinnaś zrzucic od 2-5 kilo Sama nie wiem , ale stosuję to co napisalam i tyle mniej wiecej chudne :)

Gość iga 054395
dzieki za odpowiedzi :) wlasnie nie wiem czy dam rade wykonac te cwiczenia podane w linku, jak mowilam jestem leniwa, poza tym nie mam kondycji, z tego co czytalam ciezko jest je wykonac, szukam czegos prostego, oczywiscie nie oczekuje efektow po paru dniach...czy same brzuszki cos dają?

Gość iga 054395
tez szukalam w googlach, tam jest masa cwiczen, ale nie wiem ktore sa skuteczne...nie chce 6 weidera czy innych cw. ktore maja po 20 serii, nie chce miec brzucha jak kulturystka, nie potrzebuje widocznych miesni, tylko chce sie pozbyc tluszczyku...tyle;) wiem, jestem marudna :P

Gość JagaxD
Jak mowilas chcesz schudnac z wielu czesci ciala.. brzuszki tylko daja na brzych.. na poczatku miesnie brzucha sie wzmacniaja. ale jak juz bedziesz robic okolo 50 -200 brzuszkow na dzien to tłuszcz będzie znikal..