Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaWik

Czy to poronienie?

Polecane posty

Gość OnaWik

Witam kobitki. Zwracam sie do was z ogromną prośba, abyście udzieliły swego zdania. Dzisiaj rano poszlam do pracy i strasznie bolał mnie brzuch, wrocilam do domu i dostalamn okres. Poszlam sie umyc i w czasie mycia zauwazyłam ze wypłynelo ze mnie dziwne do okreslenia blonki, co to moze byc? oprocz tego takze male czerwone skrzepy ale nie takie jak przy okresie tylko one wygladały jak male kuleczki. Prosze pomozcie mi, boje sie isc do lekarza. Dodaje ze nie bylam pewna czy jestem w ciazy nie robilam zadnych tesow ani nic nie podejrzewalam. Z gory dziekuje za odpowiedzi

Zrób test; jeśli to było poronienie to powinna wyjść druga kreska (choćby leciutka), hormon przez parę dni jeszcze się utrzymuje w organizmie.

Gość OnaWik
Dziekuje wam bardzo juz lece do apteki

a może lepiej nie rób?? ja wolałabym nie wiedzieć, ze bylam w ciąży chyba :( po co masz się denerwować... obserwuj siebie, jak coś Cie zaniepokoi idź do lekarza... a początek okresy wygląda tak, że wylatuje sluz z krwia i skrzepy...

Wiesz, w naturze wielokrotnie więcej dzieci się poczęło niż urodziło... Może dla niektórych to przykre, ale czasami warto zaufać naturze...