Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neru14

pierwszy raz....kiedy ?

Polecane posty

Gość de la vista
jak cos to zadzwon do polanskiego.na pewno sie zaprzyjaznicie i bedziecie miec wspólne tematy

Gość niezły
tekst..hahahahaah

Gość lenka19
no i to zrobił... najwyrazniej nie posluchal naszych rad.teraz zapewne tez nie poslucha..ech...

Gość ach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ach!! ech uch!!!!!!!!!!o moja dziewczynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ach ech aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Gość pusiamiś
czy wam naprawde nie wystarczą pocałunki ??

Gość But you need this
to sa dzieci... nastolatkowie zaczynają się od 16/17 roku zycia. a w szkole powinni uczyc empatii a nie idz po gumy i uprawiaj sex.. tylko : poczekaj badz odpowiedzialny/dzialna...poczekaj do 18..masz pienizaki? itp....

Gość cristianeee
w tym wieku to najwyzej pocałunki,buziaczki,przytulanie się i trzymanie się za rączke a seks to w zadnym wieku.no ale jak juz zrobiliscie.mam nadzieje ze chociaz mieliscie gumki.i nie róbcie tego więcej bo wiesz jak ona zajdzie w ciąże to sobie cale zycie zepsujecie

Gość huaaa
15 letni pedofilek i tyle w tym temacie....

Gość hiueccoo
no juz od razu pedofil... wiezcie ludzie..lepiej byscie powiedziedzieli czym mu czym takie cos grozi bo najwyraznej nie wie zamiast pisac glupoty o jakis pedofiliach. pedofilem jest czowiek który ma powyzej 18lat i ciągnie go do dzieci mających od 0 do 10 roku życia.a to jest przecież 13 latka więc juz nie jest tak na prawde dzieckiem chociaż patrząc na zdjęcia które tu autor zamieścił ona wygląda gdzieś na 10 latkę.a on 15 wiec 2 lata róznicy to ja się pytam jak on moze byc pedofilem ???

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hahahaha

Gość temat powinien być
zamknięty ze względu ze to wszystko moze podniecić zboków

Gość przeciez ta
dziewczyna nie dość ze ma tylko 13 lat to jeszcze wygląda na dziewczynkę a to juz seks uprawialo

Gość chuckiuqita
1 raz mialem mając 16 lat.dziewczyna byla rok starsza.a co do tematu ja nie wiem jak mogles zrobić to z tą tak naprawde dziewczynką.ale co juz sie stalo to sie stalo.oby nie zaszla w ciąże

Gość echhhhhhhhhhh
świat schodzi na psy...

Gość to twoja
sprawa .jesli ją kochasz i chciałes z nią to zrobić,ten pierwszy raz to ok.nie chwal się tym bo jesczcze prokuratora na siebie naślesz .seks pomiedzy 15 latkiem a 13 latką jest traktowany prawie jak gwałt.dziewczyna śliczna co z tego ze wygląda na młodszą.zycze powodzenia.

Gość toz to wszystko to
jest zwykla dewiacja a nie miłość.powinni cie zamnkąć!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja mam 30tke i mi sie nie spie

No niestety, zaczynają coraz wcześniej.. Masakra. W moim otoczeniu też był taki jeden, ale miał 12 lat. I opowiadał mojemu młodszemu bratu i jego kolegom, że uprawia seks ze swoją dziewczyną. I powiedział, że raz nie mieli gumki. Oni się z niego śmiali, że jest dzieciak i żeby bzdur nie opowiadał, bo to już nie jest śmieszne. A potem się okazało że ta dziewczynka zaszła w ciążę... :/ Jesteście niedojrzali do seksu emocjonalnie! Opamiętaj się chłopcze...

Gość zal
Ja waliłem 13latke a mam 20

Gość michasia03
a chociaz zabezpieczyliscie sie? :o :O masakra... druga W. Brytania u nas sie robi, zamiast drugiej Irlandii :D

Gość można czemuż by nie
ale lepiej rozpocząć w wieku 20 lat i skończyć w wieku 90 lat, niż rozpocząć w wieku 16 lat i zakończyć e wieku 36 lat.....